Hundratusentals svenskar betalar idag ovetandes för mycket för sina lån i onödan. I de flesta fall finns det tusentals kronor att spara i form av sänkta ränte- och månadsutgifter genom att lägga om lånen eller samla dem i ett omstartslån.

Likvidum erbjuder en kostnadsfri tjänst där vi konkurrensutsätter ledande långivare på den svenska marknaden för att kunna erbjuda bästa möjliga lånevillkor till dig som kund.

Vi på Likvidum erbjuder alltid dig som kund kostnadsfri hjälp och rådgivning och står alltid till tjänst för att ge bästa möjliga service. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker. Likvidum står under finansinspektionens tillsyn och arbetar med de senaste identifierings och säkerhetslösningarna som exempelvis bankID och SSL certifikat.

 

Våra samarbetspartners

Likvidum samarbetar med flera av Sveriges främsta långivare. Vi är måna om att ge våra kunder så mycket valfrihet som möjlighet. Därför jobbar vi kontinuerligt för att utöka vårt fält av samarbetspartners. I dagsläget samarbetar vi med följande långivare:

Sevenday Bank
MedMera bank (COOP)
Nordnet Bank
Santander Consumer Bank
Konsumentkredit
Lendify
Brocc
Collector bank
Lån och Sparbank
Marginalen Bank
Avida Finans
Nordax bank
Credento
MoneyGo
Nystart Finans
Tando Lån

Personlig rådgivning

Kostnadsfritt

Vi jämför flera alternativ

Vi söker alltid efter talanger som
vill jobba i vårt team.

Till karriärsidan

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej