Hem » Låna pengar » Låna 600 000 kronor

Låna 600 000 kronor

Lån upp till 600 000 kr utan säkerhet

Behöver du låna 600 000 kronor? Att låna 600 000 kr är ett stort och långsiktigt åtagande...

 • Låna 600 000 kr utan säkerhet
 • Jämför räntan hos flera aktörer
 • Tjänsten är helt kostnadsfri
 • Endast en UC
10 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet


Möjlig månadskostnad:


Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

Ange en giltig e-postadress

Genom att gå vidare samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.Ange syftet med lånet

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Låna 600 000 kronor utan säkerhet

Att låna 600 000 kronor är ett stort ekonomiskt åtagande och med all sannolikhet ett lån du kommer betala av på under åtskilliga år.  600 000 kronor är också det maximala beloppet du kan låna utan säkerhet. Därför vill du självklart ha så låg ränta och så förmånliga villkor som möjligt.

När du lånar 600 000 kr kan redan en liten skillnad i ränta betyda stora skillnader i kostnad. Två procent mer i ränta betyder exempelvis 12 000 mer i kostnad enbart under första året om du lånar 600 000 kronor. Därför är det alltid klokt att jämföra långivarnas låneräntor innan du bestämmer dig.

Räntan kan skilja sig åt kraftigt mellan olika långivare när du lånar pengar. På lån utan säkerhet sätts nämligen räntan individuellt på den sökande. Det här betyder att du aldrig kan veta vilken ränta du får innan du ansökt om ett lån.

Att försöka sig på en egen jämförelse genom att söka 600 000 kronor hos flera olika långivare är inte att rekommendera. Hur vet du att du hittat de bästa långivarna?

Det tar också tid att leta ut och ansöka hos flera olika aktörer. Men framför allt: varje gång du ansöker om ett lån på egen hand så registreras en kreditupplysning hos Upplysningscentralen.

Dessvärre försämrar varje kreditupplysning din kreditvärdighet. För varje ansökan försämrar du alltså dina chanser att få ett lånet beviljat nästa gång du ansöker, plus att du riskerar att få en högre ränta.

När du ansöker om att låna 600 000 kronor hos oss behöver du inte oroa dig för din kreditvärdighet. Vi tar bara en enda kreditupplysning hos UC men du får ändå svar från många olika långivare. På så sätt kan du enkelt jämföra räntan för olika alternativ och hitta det billigaste lånet utan att riskera din kreditvärdighet.

Vi hjälper dig att jämföra privatlån

Hur går det till att låna 600 000 kronor?

Att låna 600 000 kr med riktigt bra villkor är väldigt enkelt. Vi samarbetar med ett urval av Sveriges främsta långivare och banker. När du ansöker hos oss får du automatiskt erbjudanden om lån från flera olika aktörer. Varje erbjudande innehåller allt du behöver veta om lånet.

Du ser vilken ränta du kan få, vad den effektiva räntan (avgifter inräknade) blir och hur mycket du behöver betala varje månad. På så vis kan du enkelt jämföra räntan, avgifter och andra villkor för de olika lånen och sedan välja det billigaste och bästa.

Så går det till:

 • Välj belopp i formuläret ovan
 • Välj återbetalningstid 1-15 år
 • Fyll dina personuppgifter
 • Signera med BankID
 • Inom kort får du svar från långivarna
 • Välj det billigaste/bästa lånet
 • Signera avtalet med BankID
 • Inom några dagar betalas pengar ut till dig
Låna 600 000 nu

Krav för att låna 600 000 kr

Vi samarbetar med ett stort antal svenska banker och långivare för att kunna ge dig så stora valmöjligheter som möjligt och goda chanser att hitta det bästa lånet för dig. Olika långivare tillämpar dock olika riktlinjer och kan ha olika krav. Det innebär att vissa långivare kan ha hårdare krav och exempelvis ha högre inkomstkrav än andra.

Vissa tillåter inte sökanden med betalningsanmärkningar medan andra har överseende med det. Olika långivare kan också ha olika beloppsgränser. Oavsett vilka förutsättningar du har så får du alltid svar och låneerbjudanden från alla långivare som kan låna ut pengar till dig.

Våra grundkrav för att behandla din ansökan om att låna 600 000 kr är att du är minst 18 år och ha en inkomst på minst 10 000 kronor.

Du ska också vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader och inte ha några skulder hos Kronofogden. Tidigare skuldkonto hos kronofogden är okej så länge skulderna är helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

Om du har låg inkomst eller av andra skäl har låg kreditvärdighet kan du förbättra dina chanser att få lånet beviljat genom att söka tillsammans med en annan person, en medsökande.

När du har en medlåntagare är ni två som delar på ansvaret för lånet och era inkomster räknas ihop. Det innebär att långivare tar en mindre risk och du har därför större chans att få ditt lån beviljat och att få en bra ränta. Med en medsökande kan du i flesta fall också låna ett större belopp än vad som skulle varit möjligt på egen hand.

låna 600000

Allmän information om att låna 600 000 kr

Anslutna långivare 20 st
UC 1 st
Betalningsanmärkning Accepteras
Signera med BankID Ja

Vanliga frågor om att låna 600 000 kr

Vad är kraven för att låna 600 000 kronor?

Vi förmedlar lån från många olika långivare. Kraven för att låna kan se lite olika ut hos olika långivare. Viss har högre inkomstkrav än andra exempelvis. 600 000 kronor är också ett relativt stort belopp. Det betyder att kraven för att låna är högre än om du skulle låna 15 000 kronor. Det är alltså inte säkert att minikravet på 10 000 kronor i månadsinkomst räcker om du vill låna 600 000 kronor.

De grundläggande kraven för att vi ska behandla din ansökan är att är minst 18 år gammal och har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor. Inkomsten kan vara i form av lön/inkomst från arbete eller pension.

Du ska också ha varit folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader tillbaka och vara helt fri från skulder hos Kronofogden. Tidigare skuldkonto hos Kronofogden behöver inte vara ett problem, så länge skulderna är helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

Kostar det något att jämföra räntor?

Nej, det kostar inte ett krona att jämföra långivare, räntor och lånevillkor hos oss. Vi tar inte betalt något av dig som kund oavsett om tecknar ett lån på 10 000 eller 600 000 kr, om du samlar krediter och dyra lån, omförhandlar din befintliga lån eller bara använder tjänsten för att se vilken ränta du kan få.

Kan jag lösa lånet i förtid?

Ja, det är alltid möjligt att lösa ditt lån i förtid helt utan extra avgift. Lånen vi förmedlar kommer nämligen genomgående med rörlig ränta. Det betyder att långivaren inte får lägga på några avgifter om du löser lånet tidigare än planerat. Om du har ett lån med bunden räntan kan du däremot bli skyldig att betala ränteskillnadsersättning om du löser lånet tidigare än planerat.

När du har rörlig räntan kan också när som helst göra extra amorteringar och på så sätt snabbare få ner lånebeloppet och dina räntekostnader. Något som är smart. Ju snabbare du amorterar desto lägre bli den totala räntekostnaden. Om du är frilansare, egenföretagare, gig-arbetare eller av andra skäl har en inkomst som varierar från månad till månad kan det därför vara en bra idé att amortera lite mer de månader då du har högre inkomst eller färre utgifter i övrigt.

När får jag besked?

Vi samarbetar med ett stort antal banker och långivare för att du ska få så stora valmöjligheter som möjligt och bättre chanser att hitta det bästa alternativet när du jämför lån. Olika långivare tillämpar dock olika rutiner för kreditprövning och för att granska din ansökan. I regel har du de första svaren inom några minuter, Det kan dock ta upp till 24 timmar innan alla långivare har hunnit svara.

Kan jag samla tidigare lån och krediter?

Ja, vi hjälper dig gärna att slå ihop dina tidigare lån och krediter till ett större och billigare samlingslån. 600 000 kronor är ett stort lån och räcker till att samla många mindre lån och krediter. Genom att samla dina lån får du i regel en lägre ränta och slipper onödiga avgifter. På så sätt är det möjligt att få ner månadskostnaden rejält. Du sparar stora summor utslaget över lånets hela löptid och får möjlighet att bli skuldfri snabbare om du vill det. Genom att samla dina lån till ett enda stärker du också din kreditvärdighet och dina möjligheter att låna pengar till bra ränta och villkor i framtiden.

Några av våra partners

Ikano Bank logotyp
Coop Medmera logotyp
Långivaren Wästgöta Finans logotyp
Marginalen Bank logotyp
Långivaren Remembers logotyp
Långivaren Nordax logotyp
Långivaren Lendifys logotyp
Lån & Spar Bank logotyp
Långivaren Credentos logotyp
Santander Consumer Bank logotyp
Långivaren Konsumentkredits logotyp
Nystart Finans logotyp
Sevenday logtyp
Resurs bank logotyp
Långivaren Avida Finans logotyp
Brocc Privatlån logotyp
Komplett Bank logotyp
Långivaren Nordnets logotyp
Långivaren Money Gos logotyp
Northmill Bank logotyp
Collector bank