Låna 70 000 kronor med bra ränta - Likvidum - [2024]
Hem » Låna pengar » Låna 70 000 kronor

Låna 70 000 kronor

 • Låna 70 000 kr
 • Jämför olika lån och lånevillkor
 • Jämförelsetjänsten är kostnadsfri
 • Endast en UC
Långivaren Nordax logotyp ICA Banken logotyp Coop Medmera logotyp Lån & Spar Bank logotyp
kr
5 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

kr
1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror utan landskod

Ange en giltig e-postadress

Genom att klicka ”Gå vidare” samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.Ange syftet med lånet

Kreditbevakning med ID skydd

Likvidum vill erbjuda dig marknadens mest rekommenderade kreditbevakning med ID skydd helt kostnadsfritt i samband med att du ansökt om ett lån. Tjänsten är helt gratis och du behöver inte säga upp den då skyddet upphör automatiskt efter din gratistid.

Efter gratisperioden kommer du få ett erbjudande som är unikt framtaget för dig som kund till oss på Likvidum.

Kreditbevakning med ID skydd levereras av vår partner Tryggsam AB.

Läs mer om kreditbevakning med ID-skydd (länken öppnas i ny flik)

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Pontus Wiss

Innehållsansvarig: Pontus Wiss

Marcus Lindblad

Granskad av: Marcus Lindblad

Denna artikel skrevs 2021-04-12 och uppdaterades 15 mars, 2024 klockan 13:52

Låna 70 000 kronor

Låna 70000 kr med riktigt bra villkor

Låna 70 000 kronor genom Likvidum! Vi ger dig möjligheten att hitta ett lån som passar just dina unika förutsättningar. Hos Likvidum kan du helt kostnadsfritt jämföra lån och de låneräntor som erbjuds från ett urval av Sveriges främsta långivare. Det räcker med en ansökan – du får direkt svar och erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du själv jämföra villkor och välja det alternativ som passar dig och din ekonomi bäst.

Eftersom långivarna vill att du ska välja just deras erbjudande har de starka incitament att erbjuda en konkurrenskraftig ränta. På så sätt har du kan du goda möjligheter att låna 70 000 kronor till en lägre kostnad än vad du skulle fått om du ansökt hos flera långivare på egen hand. Du riskerar inte heller att försämra din kreditvärdighet – oavsett om du väljer att låna 70 000 kronor eller att bara jämföra olika lånealternativ hos oss. Vi gör nämligen bara en kreditupplysning trots att du svar och erbjudanden från ett flertal långivare.

 • Låna 70 000 kr utan säkerhet
 • Se och jämför räntan från flera olika banker
 • Tjänsten är helt kostnadsfri
 • Endast en UC

Låna 70 000 kronor – Lös dina lån och få lägre månadskostnad

Har du som många andra lån sedan tidigare? Köpt saker på avbetalning? Kanske har du flera kreditkort. Om du har flera lån och krediter som avbetalningsplaner är det inte osannolikt att du betalar mer för de lånen än du behöver. Mindre lån och avbetalningsplaner kommer så gott som alltid med en förhållandevis hög ränta.

Vi kan hjälpa dig att lägga om betala av krediterna och samla dem i ett större omstartslån. Genom att låna 70 000 kronor genom oss kan du lösa flera lån och har du goda möjligheter att få en avsevärt bättre ränta och en lägre månadskostnad. Omstartslån som ofta används för att baka ihop mindre skulder med hög ränta  till ett samlingslån med lägre ränta.

Krav för att låna 70000 kr

Vår målsättning är att hjälpa så många som möjligt att låna pengar till bra villkor och få ner sina månadskostnader. Efter att du skickat in din ansökan gör vi en individuell kreditprövning innan vi skickar vidare din ansökan till våra samarbetspartners. För att vi ska behandla din ansökan om låna 70 000 kr ska du vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader.

Du ska också ha en årsinkomst på minst 120 000 kr (10 000 kr i månaden). Inkomsten kan vara från lön eller pension. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej, men de ska vara helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

Kom ihåg att långivarna också gör en egen individuell kreditprövning. De slutgiltiga kraven för ett lån kan skilja sig något åt beroende på vilken långivare du väljer. Även villkoren för att låna 70 000 kronor kan skilja sig åt mellan olika långivare. Det är därför du ska jämföra lånen hos oss innan du bestämmer dig. Du får alltid utförlig information om villkor och krav hos de olika långivarna i svaren du får efter att din ansökan behandlats.

Grundkrav för att låna:

 • Minst 18 år
 • Månadsinkomst på 10 000 kr
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar

Vanliga frågor om att låna 70 000 kr

Vilka är kraven för att låna 70 000 kr genom Likvidum?

Grundkravet för att ansöka om 70 000 kronor hos Likvidum är att du ska vara 18 år gammal och ha en månadsinkomst på minst 10 000kr i form av arbete eller pension. Du måste även vara folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år och vara skuldfri från kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka.

Saker som kan öka din chanser att få ett lån eller att få bra ränta och villkor på ditt lån är bland annat att du har en fast anställning, att du har högre inkomst än minsta kravet och att du har en medsökande på lånet.

Vad kostar ett lån på 70 000 kr?

Räntan på de lån vi förmedlar sätts på individuell basis. Det är alltså sin personliga förutsättningar och din ekonomiska historik som avgör vad räntan blir på lånet. Kom ihåg att olika långivare räknar på olika sätt och gör olika riskbedömningar. Det betyder att räntan kan skilja sig en del åt beroende på vilken långivare du väljer. Det är därför ska jämföra lånen innan du bestämmer dig!

låna 70000

Samarbetspartners

ICA banken logotyp
Coop Medmera logotyp
Ikano Bank logotyp
Långivaren Nordax logotyp
Långivaren bank norewgian logotyp
Marginalen Bank logotyp
Långivaren Wästgöta Finans logotyp
Långivaren Remembers logotyp
Santander Consumer Bank
Lån & Spar Bank logotyp
Långivaren Credentos logotyp
Lunar Bank
Långivaren Konsumentkredits logotyp
Nystart Finans logotyp
Sevenday logtyp
Långivaren Avida Finans logotyp
Brocc Privatlån logotyp
Morrow Bank logotyp
Långivaren Nordnets logotyp
Långivaren Money Gos logotyp
Northmill Bank logotyp
Collector
Risicum
Svea Ekonomi
Thorn
Loanstep
Moank
Banky
Facit bank
TF bank

Denna artikel skrevs 2021-04-12 och uppdaterades 15 mars, 2024 klockan 13:52

Head of online sales och innehållsansvarig

pontus.wiss@likvidum.se Linkedin: Pontus Wiss

Pontus har jobbat inom privatekonomi sedan 2015, både på en långivare och ett av Sveriges största affiliatenätverk. På så sätt har Pontus en bred kunskap och erfarenhet om privatekonomins olika aspekter.

Dela artikel