Omstartslån – För dig som startar på en ny kula

Få en nystart i ekonomin och förenkla er vardag avsevärt på mycket kort tid. Med en förbättrad ekonomisk situation blir andra aspekter i livet också positivare som följd. Höj livskvaliteten genom att samla de mindre lån och krediter ni har till ett lån. Här kan ni läsa mer om de stora möjligheterna och den kommande friheten som ett omstartslån innebär. Det bästa av allt är att vi utan kostnad hjälper er att hitta det absolut bästa alternativet för just er.

 

Med antalet fakturor ökar stressen

Vid de sista dagar i varje månad behöver vi alla lägga både tid och energi på att betala räkningarna. Och visst ökar stressen ju mer avbetalningar, lån och kreditskulder det ligger i högen av fakturor. Det är inte ovanligt att ha flera olika krediter av olika slag. Men nackdelen med flera företag att betala till är att avgifter och övriga avgifter kraftigt ökar.

 

Minska era kostnader med tusentals kronor

Vanligen kan gemeneman spara in flera tusenlappar genom att ta ett större privatlån. Samlingslån hjälper er att lösa de mindre och dyrare krediterna. Svårigheten är dock att hitta ett lån där det verkligen blir mindre kostnader i slutändan. Privat- eller blancolån är inte automatiskt billigare, man behöver se över flertalet låneinstitut för att hitta den passande för er.

 

Det är här vi kommer in i bilden

Via vår tjänst kan ni göra en ansökan till flera långivare. Med endast en ansökan är det även endast en UC. Själva ansökan tar inte mer än någon minut att genomföra. Vi söker efter det bästa alternativet med tanke på era unika förutsättningar. När vi har svar kan ni i lugn och ro läsa igenom de olika valmöjligheterna. Från ansökan och handläggning till utbetalning tar det enbart 1 – 5 dagar. Vi arbetar hårt för att ge er den fortast möjliga behandlingen.

 

  • Få en klar översikt
  • Sänk räntor och avgifter
  • Ha chans att bli fri från lån fortare
  • En nystart av ekonomin ger er en bättre livskvalitet

 

Gör en budget och se hur mycket ni kan spara

Genom att se ungefärlig månadskostnad i vår kalkyl kan ni jämföra med era nuvarande utgifter. Skriv upp alla aktuella utgifter ni önskar att samla i ett lån. Med dem alla uppskrivna får ni en bättre uppfattning om vad ni betalar varje månad.

 

Jämför det ungefärliga beloppet ni fick fram i lånekalkylen mot det nuvarande beloppet. Allt som oftast skiljer det en del till er nackdel. Kan ni spara pengar är det en idé att ansöka. När ni sedan får svar behöver ni inte tacka ja, inga ansökningar är bindande. Ta er tid och läs igenom de villkor som presenteras innan ni svarar.

 

Ni får gärna kontakta oss 

Att starta om ekonomin är något stort. Det behövs planering, budgetering och kanske även svar på eventuella funderingar. Av den anledningen finns vi tillgängliga för er. Via e-post eller telefon kan ni ställa stora som små frågor gällande lån. Vi har kunskap, erfarenhet och tar gärna emot era funderingar. Med hjälp av en låneförmedlare kan ni få ett lån med bra villkor och passande era önskningar.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej