Hem » Låna pengar » Låna 350 000 kronor
Lånejämförelse

Låna 350 000 kronor

Behöver du låna 350000 kr? Jämför långivarnas ränta helt kostnadsfritt och innan du lånar. När du ansöker om att låna 350 000 kronor hos oss får du erbjudanden från flera olika långivare och banker.

 • Låna 350 000 kr utan säkerhet
 • Jämför flera olika långivares räntor
 • Tjänsten är kostnadsfri
 • Endast en UC
Jämför lån nu
10 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror utan landskod

Ange en giltig e-postadress

Genom att klicka ”Gå vidare” samtycker jag till Likvidums integritetspolicy .Ange syftet med lånet

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Låna 350 000 kronor

Låna 350 000 kr utan säkerhet med bra ränta

Behöver du låna pengar? Närmare bestämt 350 000 kronor? Ansök hos Likvidum och jämför lånealternativ hos flera olika långivare och banker innan du bestämmer dig. Hos oss kan du kostnadsfritt jämföra flera olika långivare och banker och deras villkor. På så sätt ökar du dina chanser att hitta ett låneerbjudande med villkor passar just dig,

Låneinformation – låna 350 000 kr utan säkerhet:

 • Lånebelopp: 350 000 kr
 • Löptid: 1 – 15 år
 • Årsränta: 2,95% – 25,95%’
 • Effektiv ränta: 2,99% – 29,27%

Vad kan jag använda pengarna till?

Vi på Likvidum förmedlar privatlån. Ett privatlån är samma sak som ett lån utan säkerhet, Det betyder att lånet inte är knutet till en specifik vara eller ett särskilt ändamål. När du lånar 350 000 kronor kan du därför använda pengarna till precis vad du vill.

Ett lån på 350 000 kronor räcker till mycket. Köp en ny bil, renovera hemmet, investera pengar i något smart eller varför inte passa på att samla dina lån och på sätt sänka din månadskostnad. Du bestämmer vad pengar går till. Vi hjälper dig att hitta lånet med de optimala villkoren utifrån dina förutsättningar.

Att låna 350000 kronor är relativt mycket pengar och ett stort åtagande. Det är sannolikt också ett lån du kommer att betala på under en längre tid. Något som betyder att det är viktigt att du får så bra låneränta som möjligt. När du lånar 350 000 kr innebär nämligen relativt små variationer i ränta stora skillnader i kostnad. Två procent extra i ränta betyder 7 500 kronor mer i räntekostnader enbart under det första året.

Varför inte ansöka att låna 350 000 kr direkt hos banken?

Det främsta problemet är du vill ha så låg ränta som möjligt när du lånar 350 000 kr. Men räntan sätts individuellt på den sökande. Du får därför inte reda på vad din ränta blir förrän efter att du sökt lånet.

Av den anledningen är smart att du jämföra räntor och andra villkor hos en låneförmedlare istället för att ansöka om att låna 350 000 kr hos en specifik långivare. Principen är samma som när du jämför priset på en ny mobiltelefon eller en resa innan du går till en specifik butik eller researrangör.

Det är precis det vi gör, vi hjälper dig att jämföra villkoren för lån. Vi samarbetar med ett flertal av Sveriges främsta långivare. När du skickar in din ansökan om att låna 350 000 kr får du automatiskt svar från alla långivare som har ett lånerbjudande som passar dig. Sedan kan du fritt välja lånealternativ som du gillar mest. Ett smartare sätt att låna helt enkelt, oavsett om du lånar 350 000 kr eller något annat belopp.

 • Låna 350 000 kr utan säkerhet
 • Jämför långivarna kostnadsfritt
 • Endast en UC
 • Ansökan är inte bindande

Krav för att låna 350 000 kr

Det grundläggande kravet för att ansöka om ett lån hos oss är att du är minst 18 år och folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader. Du ska också ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. Inkomsten kan vara från arbete eller pension.

Du får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder till Kronofogden är okej så länge de är helt återbetalda sedan minst sex månader.

Tänk på att kraven kan skilja sig något på mellan olika långivare. Vissa kan ha hårdare krav än andra och tvärtom. Du får alltid information om varje långivares specifika krav och villkor i information du får efter att du skickat in din ansökan.

Räkneexempel för ett lån hos Likvidum

Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Räkneexemplet är ett annuitetslån
uppdaterat 2022-04-06

Lånebelopp 200 000 kr
Återbetalningstid 8 år (96 avbet.)
Månadskostnad 2793 kr
Totalkostnad 268 128 kr
start-/aviavgift 495 kr + 20kr (aviavgift)
Nominell ränta 7,45%
Effektiv ränta 7,78%
Individuell ränta 2,95% – 25,95%
Effektiv ränta 2,99% – 29,27%
Löptid 1–15 år

Frågor och svar om att låna 350 000 kr

Görs det endast en kreditupplysning?

Ja! Vi på Likvidum använder en specialutvecklad koppling till UC som ser till att endast en notering hos UC registreras trots att du får flera svar från olika långivare. Med det här systemet från UC kan alla banker och långivare som både är anslutna till UCs system och är samarbetspartner till oss på Likvidum få tillgång till dina kredituppgifter på samma gång.

Eftersom allt för många förfrågningar kan försämra din kreditvärdighet och därmed dina möjligheter att få lån är det en fördel att förhandla med många banker genom en låneförmedlare.

Genom att ha en medsökande ökar du dina chanser till ännu bättre lånevillkor. Då är ni två personer som står på lånet och bankerna kan räkna samman er betalningsförmåga på samma låneförfrågan. Även när ni är två personer som söker lånet, du och din medsökande, görs det bara en kreditupplysning per person.

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum?

Grundkravet för att ansöka om lån hos Likvidum är att du ska vara 18 år gammal och ha en månadsinkomst på minst 10 000kr i form av arbete eller pension. Du måste även vara folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år och vara skuldfri från kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka.

Saker som kan öka din chanser att få ett lån eller att få bra ränta och villkor på ditt lån är bland annat att du har en fast anställning, att du har högre inkomst än minsta kravet och att du har en medsökande på lånet.

Hur sätts räntan på lånet?

Räntan på de lån vi förmedlar sätts på individuell basis. Det är alltså sin personliga förutsättningar och din ekonomiska historik som avgör vad räntan blir på lånet. Kom ihåg att olika långivare räknar på olika sätt och gör olika riskbedömningar. Det betyder att räntan kan skilja sig en del åt beroende på vilken långivare du väljer. Det är därför ska jämföra lånen innan du bestämmer dig!

Räntan (årsräntan) hos de långivare vi samarbetar med ligger i dagsläget på 2,95% till 25,95%. Den högsta möjliga effektiva räntan du kan få på ett lån är 29,27% (2021-02-05).

Kan jag lösa lånet i förtid?

Du kan när som helst göra extra inbetalningar för att snabbare amortera av ditt lån, eller betala av hela lånet precis när du vill om du så önskar. Fördelen med att lånen du tecknar via oss har rörlig ränta istället för fast ränta är att du kan betala av lånet snabbare än avtalad tid. Lånets löptid är alltså att se som en maximal tid du kan ha lånet.

Om du betalar av lånet på kortare tid kostar det mindre i ränta än om lånet betalas av över lång tid. Därmed kan det vara en fördel att öka amorteringstakten under de perioder som du har möjlighet till det. Har du en varierande inkomst med flera timanställningar, projektanställningar eller driver eget företag och fakturerar olika belopp varje månad så kan det vara klokt att teckna lån på längre löptider. Du har då en ganska låg månadskostnad som du måste betala och kan när som helst betala in mer pengar när du har möjlighet till det.

Vilka långivare samarbetar ni med?

Likvidum samarbetar och jämför lån från flera välrenommerade banker och långivare. För att se en lista över alla långivare, besök sidan om samarbetspartners

låna 350000

Samarbetspartners

Ikano Bank logotyp
Coop Medmera logotyp
Långivaren Nordax logotyp
Santander Consumer Bank
Långivaren Wästgöta Finans logotyp
Långivaren bank norewgian logotyp
Marginalen Bank logotyp
Långivaren Remembers logotyp
Lån & Spar Bank logotyp
Långivaren Credentos logotyp
Lunar Bank
Långivaren Konsumentkredits logotyp
Nystart Finans logotyp
Sevenday logtyp
Resurs bank logotyp
Långivaren Avida Finans logotyp
Brocc Privatlån logotyp
Komplett Bank logotyp
Långivaren Nordnets logotyp
Långivaren Money Gos logotyp
Northmill Bank logotyp
Collector bank
Risicum
Svea Ekonomi
Loanstep

Artikeln uppdaterades senast: 20 september, 2022 klockan 12:33

Skribent Pontus Wiss
Head of onlinesales och redaktör
pontus.wiss@likvidum.se Linkedin: Pontus Wiss
Pontus har jobbat i finansbranschen sedan 2015, både på en långivare och ett av Sveriges största affiliatenätverk. På så sätt har Pontus en bred kunskap om branschen i sin helhet.