Låna 250 000 kronor utan säkerhet - Jämför & hitta låg ränta
Hem » Låna pengar » Låna 250 000 kronor

Låna 250 000 kronor utan säkerhet

Funderar du på att teckna ett lån? Ett lån på 250 000 kr är mycket pengar och redan små skillnader i ränta betyder stora skillnader i kostnad.

 • Låna 250 000 kr utan säkerhet
 • Jämför långivarnas villkor och kostnader
 • Endast en kreditupplysning
 • Tjänsten är kostnadsfri


Långivaren Nordax logotyp ICA Banken logotyp Coop Medmera logotyp Lån & Spar Bank logotyp

kr
5 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

kr
1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror utan landskod

Ange en giltig e-postadress

Genom att klicka ”Gå vidare” samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.Ange syftet med lånet

Kreditbevakning med ID skydd

Likvidum vill erbjuda dig marknadens mest rekommenderade kreditbevakning med ID skydd helt kostnadsfritt i samband med att du ansökt om ett lån. Tjänsten är helt gratis och du behöver inte säga upp den då skyddet upphör automatiskt efter din gratistid.

Efter gratisperioden kommer du få ett erbjudande som är unikt framtaget för dig som kund till oss på Likvidum.

Kreditbevakning med ID skydd levereras av vår partner Tryggsam AB.

Läs mer om kreditbevakning med ID-skydd (länken öppnas i ny flik)

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Pontus Wiss

Innehållsansvarig: Pontus Wiss

Olle Gordh

Granskad av: Olle Gordh

Denna artikel skrevs 2021-04-12 och uppdaterades 15 mars, 2024 klockan 12:24

Låna 250 000 kr utan säkerhet

Behöver du låna pengar? Hos kan du jämföra lån från flera ledande långivare. När du ansöker om ett lån på 250 000 kronor hos oss får du erbjudanden från flera långivare. Varje erbjudande innehåller utförlig information om lånet. Eftersom vi bara tar en UC innebär detta att du får besked om vilken ränta du får för ditt lån 250 000 kr hos flera olika långivare i förväg utan att riskera din kreditvärdighet i onödan.

När du ansöker om att låna 250 000 kronor hos oss får du möjligheten att ställa långivarnas villkor mot varandra innan du lånar och sedan välja det alternativ som passar dig bäst. Det här upplägget ger långivarna starka incitament att erbjuda så bra villkor som möjligt, utifrån dina personlig förutsättningar, i form av låg ränta och lite avgifter.  Vi tar bara en UC trots att du får svar från många långivare. På så sätt får du goda förutsättningar att fatta ett välavvägt beslut och få ett lån som passar dina förutsättningar på lång sikt.

Låneinformation – låna 250 000 kr utan säkerhet:

 • Lånebelopp: 250 000 kr
 • Löptid: 1 – 20 år
 • Årsränta: 4,95% – 25,95%
 • Effektiv ränta: 5,07% – 31,45%


 
Låna 250 000 kr nu

Låna 250 000 kr

Låna 250 000 kr till vad du vill

Vi förmedlar lån utan säkerhet. När du lånar 250 000 kr genom oss kan du använda pengarna till precis vad du vill. De är inte låsta till ett specifikt ändamål eller en vara som de flesta billån och bolån är. Kanske behöver du renovera huset, en ny bil eller grundplåten till en egen firma? Du bestämmer själv.

Lånen kommer också med rörlig ränta, vilket både tenderar att bli billigare och ger mer frihet än lån med bunden ränta. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad och anpassa din inbetalningar för att snabbare får ner lånebeloppet och dina räntekostnader.

Med ett lån på 250 000 kr får du många möjligheter. Varför inte passa på att lösa tidigare lån och krediter? Har du flera mindre lån som snabb- och avbetalningslån betalar du sannolikt en hög ränta. Flera mindre lån betyder också att du betalar ett flertal avgifter. Utslaget på ett år eller lånet hela löptid blir det här mycket pengar. Genom att slå ihop lånen i ett större hopbakslån  får du alla lånekostnader på en och samma faktura. Du slipper onödiga avgifter och har goda möjligheter att få en betydligt bättre ränta.

Krav för att låna 250 000 kr

Våra grundkrav för att ansöka om ett lån på 250 000 kronor är att du är 18 år gammal, folkbokförd i Sverige sedan minst tolv månader. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr i månaden och får inte ha skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej, förutsatt att de är helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

Du får automatiskt erbjudanden från alla långivare som har ett erbjudande till dig efter att du skickat in din ansökan. Tänk på att olika långivare gör olika riskbedömningar. Det betyder att kraven kan variera något. Beroende på hur din ser ut kan också räntan och betalningsvillkoren skilja sig åt mellan från en långivare till en annan. Det är just därför du ska jämföra långivarnas innan du bestämmer dig.

Grundkrav för att låna 250 000 kr

 • Minst 18 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Inga skulder hos Kronofogden

Låna 250 000 kr med medsökande

Det är i första hand din inkomst och din ekonomiska historik som avgör vad räntan blir på ditt lån. Har du en bra inkomst, fast anställning och ordnad ekonomi har du goda möjligheter att få en riktigt bra ränta. Om du inte har det kan du förbättra dina chanser att få en låg ränta genom att söka tillsammans med en annan person, en medsökande. Då är ni två som delar på betalningsansvaret för de 250 000 kronorna. Långivaren tar därmed statiskt sett en mindre risk och kan ofta erbjuda dig en lägre ränta i gengäld.

Räkneexempel för ett lån hos Likvidum

Räntan är rörlig och sätts individuellt.
Räkneexemplet är ett annuitetslån
uppdaterat 2023-11-28

låna 250000 kronor räkneexmpel
Lånebelopp 100 000 kr
Återbetalningstid 12 år (144 avbet.)
Månadskostnad 1 135 kr
Totalkostnad 163 966 kr
start-/aviavgift 495 kr + 0kr (aviavgift)
Nominell ränta 8,95%
Effektiv ränta 9,43%
Individuell ränta 4,95% – 25,95%
Effektiv ränta 5,07% – 31,45%
Löptid 1–20 år

Frågor och svar om att låna 250 000 kr

Gör ni bara en kreditupplysning?

Ja, det stämmer! Vi använder oss av koppling till Upplysningscentralen  som utvecklats särskilt för låneförmedlare. Det innebär att alla långivare vi samarbetar med automatiskt får tillgång till dina kredituppgifter när du skickat in din ansökan. Därför lagras bara en notering hos UC trots att du får svar och låneerbjudande från många långivare. På så sätt kan du jämföra villkor och ränta för ett lån på 250 000 kronor hos olika långivare utan att försämra din kreditvärdighet och chanser att få lån till bra villkor i framtiden.

Hade du istället ansökt om lånet hos flera långivare på egen hand hade en notering lagrats vid varje tillfälle. För att få erbjudanden från 15 långivare, hade du varit tvungen att ansöka 15 gånger och fått lika många noteringar hos UC.

Vad är kraven för att låna 250 000 kr?

De grundläggande kraven för att låna 250 000 kr är att du är 18 år gammal och har en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Inkomsten ska vara i form av arbete eller pension. Du ska också vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader och inte ha skuldkonto hos Kronofogden. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej så länge de är helt återbetalda sedan minst sex månader.

Om har en låg inkomst kan du förbättra dina chanser att få lånet beviljat genom att söka tillsammans med en annan person. Har du en medsökande på lånet är ni två personer som delar på ansvaret att betala tillbaka de 250 000 kronorna. Era inkomster räknas också ihop. Det betyder att du får fler valmöjligheter och goda chanser att få en lägre ränta än vad du annars skulle ha fått.

Går det att lösa lånet i förtid?

Ja. Lånen vi förmedlar är lån utan säkerhet och kommer med rörlig ränta. Det betyder att du när som helst kan lösa lånet helt utan extra kostnad. Det är också möjligt att betala snabbare på lånet än planerat genom att göra extraamorteringar. Då får du snabbare ner lånebelopp och sänker dina räntekostnader. Det kan vara klokt att göra extra inbetalningar om du är egenföretagare, frilansare eller av annan anledning har oregelbunden inkomst. Betalar du snabbare får du en lägre räntekostnad för lånet än om du betalar av under lång tid.

Vilka långivare samarbetar ni med?

Likvidum samarbetar och jämför lån från flera välrenommerade banker och långivare. För att se en lista över alla långivare, besök sidan om samarbetspartners

Vad blir räntan på mitt lån?

Räntan på de lån vi förmedlar är rörlig och prövas individuellt. I Likvidums låneansöknings-formulär så finner du ett intervall på vilka räntor du kan bli beviljad. Här visas även det senast uppdaterade representativa exemplet som är det vanligast förekommande lånet som förmedlas.

Det är långivaren som sätter den slutgiltiga räntan på ditt lån och den bestäms på individuell basis efter kreditprövning. Det alltså din inkomst och tidigare ekonomiska historia som avgör vad räntan blir på ditt lån. Inkomst, boendeform och eventuella tidigare lån är viktiga faktorer när räntan sätts. Räntan kan också variera mellan olika långivare eftersom de gör olika bedömningar. Det är därför det är smart att jämföra olika alternativ hos en låneförmedlare som oss på Likvidum innan du bestämmer dig.

låna 250000

Samarbetspartners

ICA banken logotyp
Coop Medmera logotyp
Ikano Bank logotyp
Långivaren Nordax logotyp
Långivaren bank norewgian logotyp
Marginalen Bank logotyp
Långivaren Wästgöta Finans logotyp
Långivaren Remembers logotyp
Santander Consumer Bank
Lån & Spar Bank logotyp
Långivaren Credentos logotyp
Lunar Bank
Långivaren Konsumentkredits logotyp
Nystart Finans logotyp
Sevenday logtyp
Långivaren Avida Finans logotyp
Brocc Privatlån logotyp
Morrow Bank logotyp
Långivaren Nordnets logotyp
Långivaren Money Gos logotyp
Northmill Bank logotyp
Collector
Risicum
Svea Ekonomi
Thorn
Loanstep
Moank
Banky
Facit bank
TF bank

Denna artikel skrevs 2021-04-12 och uppdaterades 15 mars, 2024 klockan 12:24

Head of online sales och innehållsansvarig

pontus.wiss@likvidum.se Linkedin: Pontus Wiss

Pontus har jobbat inom privatekonomi sedan 2015, både på en långivare och ett av Sveriges största affiliatenätverk. På så sätt har Pontus en bred kunskap och erfarenhet om privatekonomins olika aspekter.

Dela artikel