Affiliates - Bli affiliatepartner med Likvidum | Likvidum
Hem » Om oss » Bli affiliate

Bli affiliate

Driver du en webbsida eller blogg med fokus på finans?
Då kan du tjäna pengar som affiliatepartner till oss på Likvidum.

Tjäna pengar på din webbsida eller blogg

Driver du en webbsida eller blogg och skriver om lån, privatekonomi och finansiella tjänster? Då har du möjlighet att tjäna pengar som affiliatepartner till oss på Likvidum. Affiliatemarknadsföring innebär att du hjälper ett företag att hitta nya kunder genom att marknadsföra deras tjänster på din sajt genom annonser.

Tjäna pengar när kunder ansöker om att låna pengar vi Likvidum, genom er hemsida.

Vad är affiliatemarknadsföring?

Som affiliate får du ersättning baserat på hur mycket affärer du genererar till företaget du samarbetar med. Den kompensation du får kan se lite olika ut, men i regel får du provision på de affärer som kommer in till företaget genom din sajt. Ett vanligt upplägg är att du får en viss procent på varje avslutad affär. Men ersättning kan också delas ut baserat på hur många som klickar på din annons, eller antalet påbörjade köp (låneansökningar i vårt fall). Som affiliate till oss får du ersättning för varje beviljat lån.

Affiliatemarknadsföring är ett smidigt och enkelt sätt att tjäna pengar, oavsett ambitionsnivån på din sajt. I liten skala är det i princip en arbetsfri inkomst. Så fort din annons är publicerad kan du luta dig tillbaka. När månaden är slut får du betalt i förhållande till hur många nya kunder dina annonser genererat. Om du har många besökare på din sajt, kan du tjäna relativt mycket pengar i förhållande till arbetsinsatsen.

Idag finns också många stora professionella affiliatesajter som arbetar med marknadsföring för en specifik bransch. Vissa har specialiserat sig på  elektronik eller mode, andra jobbar uteslutande med företag i finansbranschen. De största affiliatesidorna kan ha en omsättning på åtskilliga miljoner.

Så blir du affiliate

Det första du ska göra är att gå med i ett affiliatenätverk. Ett affiliatenätverk fungerar som mellanhand mellan dig och företaget/företagen du samarbetar med. De hjälper dig också att utforma lämpliga annonser och det är de som betalar ut ersättning till dig. Vi samarbetar med Adtraction som är det största affiliatenätverket i Sverige.

 

Så gör du:

1. Bli affiliate hos Adtraction. Ansök om att bli Likvidum-affiliate hos Adtraction här.

2. Välj ut och publicera lämpliga annonser på din webbsida. Bäst blir det om du lägger annonsen i eller i anslutning till innehåll som är relevant för området du annonserar mot. I det här fallet är det bra om innehållet handlar om eller har en koppling till lån, privatekonomi och finanser.

3. Fortsätt att skapa och publicera bra innehåll som genererar trafik till din sajt. Om du har många besökare på din webbsida kommer du få fler klick på dina annonser, vilket i sin tur betyder högre ersättning till dig. Därför har du intresse av att jobba aktivt med att förbättra din sajt och att utveckla engagerande innehåll.

Våra affiliatepartners

Kreditkoll – Kreditkoll.nu är en ambitiös jämförelsesajt där du kan granska och jämföra ett brett spektrum av lån och andra finansiella tjänster och produkter. Hos Kreditkoll hittar du utförlig information om allt från privatlån, bolån, och kontokrediter till företagslån från hela 166 olika långivare

Konsument – Konsument.se är en fristående tjänst för jämförelser av bland annat olika typer av lån. De rekommenderar Likvidum som ett bra alternativ för att hitta långivare när du t.ex. vill ansöka om ett nytt privatlån eller samla lån och krediter.

Comparia – Comparia.se en jämförelsesida som sedan 2017 har hjälp svenskar att ta smartare ekonomiska beslut. Hos Comparia kan du hitta komplett information om allt från sparräntor till snabblån och de har även recenserat över 100 olika långivare.