Jämför privatlån upp till 600 000 kr – Hitta privatlånet med bäst ränta

Privatlån – Låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet med riktigt bra villkor. Hos Likvidum kan du söka och jämföra privatlån, alltså lån utan säkerhet, från några av Sveriges främsta långivare. Genom att jämföra lån kan får du direkt erbjudanden från flera långivare och kan välja det privatlån som ger dig bäst villkor. Låt långivarna tävla om dig.

 

  • Låna upp till 600 000 kr utan säkerhet
  • Låg ränta – från 2,95 %
  • Endast en UC trots svar från flera långivare

 

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån, eller blancolån som det också kallas, är kort och gott ett lån utan säkerhet. Det betyder att lånet inte är knutet till en specifik vara som exempelvis ett bolån, billån eller andra krediter med säkerhet. Du kan alltså använda ett privatlån till i princip vad du vill.

 

Eftersom det inte finns någon säkerhet för ett privatlån tar långivaren en något större risk. Om du inte kan betala tillbaka på ett bolån i enlighet med gällande avtal, tas huset i beslag och säljs sedan på exekutiv auktion. Så är inte fallet med privatlån. Det finns ingen vara att ta tillbaka om du inte skulle ha möjlighet att betala tillbaka lånet. Av den anledningen tar långivaren generellt ut en något högre ränta på privatlån för att kompensera för risken.

 

Räntan för privatlån tenderar också att skilja sig åt mer mellan olika långivare än vad räntan för bolån gör. Just därför är det klokt att jämföra olika långivare och privatlån innan du bestämmer dig.

 

Villkor för att söka privatlån

För att söka ett privatlån genom oss på Likvidum ska du vara minst 18 år gammal och ha en årlig inkomst på 120 000 kronor eller mer. Inkomsten kan vara lön eller pension. Du ska också ha varit folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka och inte ha några skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder hos Kronofogden är i regel inget problem, men det ska vara helt återbetalda sedan minst sex månader.

 

De slutgiltiga kraven för att få ett privatlån avgörs i sista ledet av långivaren du väljer. Kraven kan skilja sig åt något mellan olika långivare. Men loppet är inte kört för att en långivare säger nej eller erbjuder ett privatlån med högre ränta du kan leva med. Du får alltid svar från ett flertal långivare. Blir det avslag hos en långivare har du ofta goda möjligheter att få ett ett bra erbjudanden från någon av konkurrenterna.

 

Grundläggande krav för att söka privatlån:

 

  • Du är minst 18 år
  • Har en månadsinkomst på 10 000 kr eller mer
  • Skuldfri hos Kronofogden

 

Så söker du privatlån

Att ansöka om ett privatlån genom oss är busenkelt. Allt du behöver är en internetuppkoppling och BankID. Fyll i dina personuppgifter i formuläret högst upp på den här sidan och välj belopp från 10 000 kr till 600 000 kr och återbetalningstid ett till 15 år. Sedan signerar du med BankID. Inom kort får du svar från ett flertal långivare och kan fritt välja det alternativ som är bäst för dig.

Trustpilot

Frågor och svar

Vilka krav gäller för att söka privatlån? accordian

Gör ni verkligen bara en kreditupplysning? accordian

Är det möjligt att lösa privatlånet tidigare än planerat? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vad är ränta på privatlånen? accordian

Är räntan på privatlånen fast eller rörlig? accordian

När betalas lånet ut? accordian

Kostar det något att jämföra privatlån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej