Låna 450 000 kr – Dina drömmars investering

Många av oss funderar på hur vi skapar förändring i våra liv. Sanningen för de allra flesta är att förändring kommer inifrån. Trots det är det också viktigt att våga testa nya saker för att visa oss själva vad vi klarar av. Om du går i tankar kring att göra en investering, något som du verklig vill och som kan förändra ditt liv, då kanske ett lån kan vara vägen framåt.

 

Alla investeringar innebär risker och undvik att riskera mer pengar än du är beredd att förlora. Tänk därför efter både en och två gånger innan du kastar dig in i nya projekt. Men när du väl har känt på möjligheten, räknat ett antal gånger, gjort en budget för hur lånet ska användas, lyft blicken och insett möjligheterna. Då kanske det är dags att ta steget. Genom att låna 450 000 kr med en låg låneränta har du en bra ekonomisk bas för många olika satsningar. Hos oss kan du få hjälp att hitta den långivare och de lånevillkor som passar dig bäst.

 

Lån med låg återbetalning i början

Ibland kan en investering behöva mogna ett tag innan den börjar ge avkastning. Då kan det vara bra att låna pengar med en låg återbetalning till en början. Ett sätt att göra det är att låna pengar med en lång löptid, kanske 10 eller 12 år. Om du lånar på så lång tid och löper på samma nivå hela avtalet ut men inte behöver mer än 5 års återbetalning så kommer kostnaderna på lånet att bli onödigt höga.

 

Du betalar givetvis ränta på lånet hela tiden. Men genom att välja en lång återbetalningstid får du en låg månadskostnad och när du börjar få fart på ekonomin kan du börja betala tillbaka snabbare. Nästan alla lån är utformade så att du kan betala tillbaka snabbare, allt på ett bräde om du så önskar. De flesta lån kommer också med amorteringsformen annuitet, något som innebär att du betalar samma belopp varje månad under hela låneperioden.  Det gör det enklare att planera din ekonomi. Fråga oss du har frågor om lån och om månadskostnaden för lånet du planerar att söka.

 

Låna 450 000 kr med betalningsanmärkningar

Det kan låta som en stor summa, att låna 450 000 kr, om man har betalningsanmärkningar. Det beror på att man inte ser till individens enskilda situation. För många är det enormt mycket pengar att låna och om din ekonomi inte är bra kommer du troligen inte bli beviljad ett lån på den nivån.

 

Men även om du har betalningsanmärkningar på grund av gamla synder men idag har en riktigt god ekonomi, då kan det finnas möjlighet att få ett lån beviljat. Vem vet, kanske är det dags att köpa den där drömbåten, det vet bara du som känner din egen ekonomi.

 

Behöver du ett något mindre lån? Jämför långivarna hos oss och få bra ränta

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej