Låna 350 000 kronor

Behöver du låna 350000 kr? Vi hjälper dig att hitta bästa räntan. Jämför bankernas ränta helt kostnadsfritt och hitta billigaste lånet på 350 000 kr nu.

Låna 350 000 kr utan säkerhet  – Jämför långivare och välj bästa lånet

 

Behöver du låna 350 000 kronor? Vi på Likvidum hjälper dig att hitta det billigaste lånet med den lägsta räntan. Hos oss kan du helt gratis jämföra olika banker och långivare och deras villkor. På så sätt kan du enkelt hitta det bästa lånet på 350000 kronor med lägsta räntan och månadskostnaden.

 

  • vit bock i blå cirkelLåna 350 000 kr utan säkerhet
  • vit bock i blå cirkelJämför flera olika bankers räntor 
  • vit bock i blå cirkelKostar inget att jämföra långivarna
  • vit bock i blå cirkelEndast en UC 

Vad kan jag använda pengarna till?

Vi på Likvidum förmedlar privatlån. Ett privatlån är samma sak som ett lån utan säkerhet, Det betyder att lånet inte är knutet till en specifik vara eller ett särskilt ändamål. När du lånar 350 000 kronor kan du därför använda pengarna till precis vad du vill.

 

Ett lån på 350 000 kronor räcker till mycket. Köp en ny bil, renovera hemmet, investera pengar i något smart eller varför inte passa på att samla dina lån och på sätt sänka din månadskostnad. Du bestämmer vad pengar går till. Vi hjälper dig att hitta lånet med de optimala villkoren.

 

Att låna 350000 kronor är relativt mycket pengar och ett stort åtagande. Det är sannolikt också ett lån du kommer att betala på under en längre tid. Något som betyder att det är viktigt att du får så bra låneränta som möjligt. När du lånar 350 000 kr innebär nämligen relativt små variationer i ränta stora skillnader i kostnad. Två procent extra i ränta betyder 7 500 kronor mer i räntekostnader enbart under det första året.

 

Varför inte ansöka att låna 350 000 kr direkt hos banken?

Det främsta problemet är du vill ha så låg ränta som möjligt när du lånar 350 000 kr. Men räntan sätts individuellt på den sökande. Du får därför inte reda på vad din ränta blir förrän efter att du sökt lånet.

 

Av den anledningen är smart att du jämföra räntor och andra villkor hos en låneförmedlare istället för att ansöka om att låna 350 000 kr hos en specifik långivare. Principen är samma som när du jämför priset på en ny mobiltelefon eller en resa innan du går till en specifik butik eller researrangör.

 

Det är precis det vi gör, vi hjälper dig att jämföra villkoren för lån. Vi samarbetar med ett flertal av Sveriges främsta långivare. När du skickar in din ansökan om att låna 350 000 kr får du automatiskt svar från alla långivare som har ett lånerbjudande som passar dig. Sedan kan du fritt välja det bästa och billigaste lånet. Ett smartare sätt att låna helt enkelt.

 

 • Låna 350 000 kr utan säkerhet
 • Jämför långivarna kostnadsfritt
 • Endast en UC
 • Ansökan är inte bindande

Krav för att låna 350 000 kr

Det grundläggande kravet för att ansöka om ett lån hos oss är att du är minst 18 år och folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader. Du ska också ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. Inkomsten kan vara från arbete eller pension.

 

Du får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder till Kronofogden är okej så länge de är helt återbetalda sedan minst sex månader.

 

Tänk på att kraven kan skilja sig något på mellan olika långivare. Vissa kan ha hårdare krav än andra och tvärtom. Du får alltid information om varje långivares specifika krav och villkor i information du får efter att du skickat in din ansökan.

 

Använd Likvidum för att få bra lånevillkor 

Med ett så pass stort lån behöver du bra villkor. Annars kan den totala kostnaden bli hög och amorteringen långdragen. Om du inte själva vill lägga den tiden och energin på att leta kan vi hjälpa till. Vår kostnadsfria tjänst kan du enkelt jämföra lån och långivare och få de absolut bästa villkoren på ditt lån samtidigt som du sparar värdefull tid.

 

Vi svarar på frågor eller hjälper dig att ansöka, tillsammans hittar vi det bästa lånet för just dig!

 

Behöver du ett något mindre lån? Jämför långivarna hos oss och få bra ränta

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej