Låna 350 000 kr utan säkerhet 

Har du en möjlighet att låna 350 000 kr? Det kan vara en bra idé att låta sig inspireras innan man beslutar sig för ett lån. Då kan du få en klarare bild över vad du vill få ut av lånet och hur du får det på bästa sätt. Att låna en gång är bättre av flera anledningar så låt er inspireras på vägen mot beslutet.

 

När du tar ett lån utan säkerhet kan du fritt bestämma vart pengarna ska gå. Men med friheten kommer ansvar. Om du inte har gjort upp en plan över hur du  ska spendera pengar kanske de inte räcker till. För att låna ytterligare pengar kan det bli mycket dyrare då du redan har lån samt tagit kreditupplysning.

 

Så planera och göra en budget om du inte har endast en sak att lägga pengarna på. Till exempel byggen eller renoveringar kräver god planering för att slantarna inte ska springa iväg. Ska du köpa en bil eller liknande har du ofta kostnaden klar innan du tar lånet.

 

Låna till ett fint poolområde eller ett spa i er egna trädgård   

Om man inte gräver ner poolerna och inte tar de mest exklusiva materialen kan du få mycket för ett lån på 350 000. De dyraste momenten med poolbyggen är just grävningen. Så kan du undvika det och istället köpa en kvalitetspool och fler tillbehör. En Termoplast pool på 4x8m kostar ungefär 320 000 kr totalt att installera.

 

Även bland spabad finns det mycket att välja på. För ett lån på 350 000 kr kan du ställa en pool och bygga trall runt området. Skapa en egen oas hemma och höj hemtrevligheten avsevärt mycket. Om du har ett lån är det viktigt att pengarna inte skenar iväg. Ett tips är att bestämma max-pris innan du tar in hantverkare. Då vet du att du inte behöver låna ännu mer pengar längre fram.

 

Låna till en husvagn i bra skick

Med 350 000 kr kan du hitta en relativt ny husvagn med fyra bäddar. Så gott som alla återförsäljare har även begagnade till salu. Genom att köpa en begagnad får du en nyare modell än då du köper en ny från fabrik.

 

Köper du en husvagn privat kan du hitta än nyare till samma pris. Om husvagnen inte kostar just 350 000 kr kan du köpa de tillbehör du behöver samtidigt. Förtält har priser mellan 6 000 – 20 000 kr beroende på modell. Hitta en bättre begagnad husvagn, köp till ett nytt tält och ha trevliga semestrar i många år framöver.

 

Använd Likvidum för att få bra lånevillkor 

Med ett så pass stort lån behöver du bra villkor. Annars kan den totala kostnaden bli hög och amorteringen långdragen. Om du inte själva vill lägga den tiden och energin på att leta kan vi hjälpa till. Vår kostnadsfria tjänst ger de absolut bästa villkoren på lånet och du kan spara pengar likväl som tid.

Vi svarar på frågor eller hjälper dig att ansöka, tillsammans hittar vi det bästa lånet för just dig!

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej