Billiga billån – Jämför och hitta lånet med lägst ränta

Jämför långivarna och hitta billigaste billånet. Ett billån är en stor affär. Om du lånar till hela inköpsbeloppet för bilen kan även relativt små skillnader i ränta betyda stora skillnader för dina kostnader. Det är därför det är klokt att jämföra olika billån från flera långivare innan du bestämmer dig.

 

Låna upp till 600 000 kr till bilen

Hos oss kan du jämföra och ansöka om lån från 10 000 kr upp till 600 000 kr. Vi har samlat några av Sveriges främsta långivare på ett och samma ställe. När du jämför eller ansöker om ett billån hos oss får du direkt svar från alla långivare som har ett erbjudande.

 

Du får erbjudanden om flera lån på en och samma gång och möjlighet välja att den långivare som erbjuder bäst ränta och därmed det billigaste billånet. Dessutom tar vi bara en enda UC – vilket innebär att du inte försämrar din kreditvärdighet. Självklart är det helt gratis att jämföra och ansöka om billån och du förbinder sig inte till något.

 

Snabbfakta om billån:

 

  • Låna 10 000 – 600 000 kr
  • Återbetalningstid 1-15 år
  • Ränta från 2,95%
  • Endast en UC!
  • Jämför gratis – ej bindande

Vad är ett bra billån?

Ett riktigt bra billån är så billigt som möjligt och kommer med trygga villkor som passar dig. Oavsett vad du lånar till bör du leta efter ett lån med låg ränta, få avgifter och en återbetalningstakt som passar dig. Med sagt finns det flera olika typer av billån att välja mellan.

 

Billån med och utan säkerhet

Ett traditionellt billån som exempelvis de bilhandlarna erbjuder är ett lån med säkerhet i form av bilen. Ett sådant lån kan vara fördelaktigt men har också begränsningar. Du kan endast låna till 80% av bilens värde. Resten av pengarna behöver du lägga upp kontant. Du kan inte heller sälja bilen utan att först lösa lånet.

 

Det är också mer komplicerat att lösa ett billån med säkerhet. Om det lånet kommer med fast ränta kan du behöva betala en avgift för att lösa lånet i förtid. Ett annat alternativ är ett billån utan säkerhet. Det ger flera fördelar. Du kan låna till hela bilens värde och kan fritt sälja den vidare utan att först lösa lånet.

 

De billån vi på Likvidum förmedlar är genomgående lån utan säkerhet. Du kan alltså använda lånet till vad du vill. Du är alltså inte låst till en specifik bil. Billånen våra samarbetspartners kommer också med rörlig ränta. Det är därför möjligt att när som helst lösa lånet helt utan extra kostnad. Rörlig räntan blir dessutom så gott som alltid billigare än bunden ränta eftersom långivarna sätter den fasta räntan högre vid varje givet tillfälle.

 

Krav för billån hos Likvidum

Grundkraven för att ansöka om ett billån hos Likvidum är att du är minst 18 år, folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader och har en inkomst på minst 10 000 kr månaden. Det går att låna om du haft skuldsaldo hos Kronofogden men skulderna ska vara helt betalda sedan minst sex månader. Några av våra samarbetspartner erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Drömbilen behöver alltså inte vara utom räckhåll på grund av tidigare misstag om din ekonomi ser bra ut idag.

 

  • Grundkrav
  • Minst 18 år
  • Minst 10 000 kr månadsinkomst
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Folkbokförd i Sverige

 

Tips till dig som lånar till bilen

En ny bil är i regel en stor affär och eventuellt ett lån som du kommer betala av på länge. Innan du bestämmer dig för en viss bil är det därför klokt att fundera på hur länge du kommer ha bilen.

 

Du bör också ta reda på hur modellen du funderar på står sig värdemässigt. Värdeminskningen över tid skiljer sig åt en hel del mellan olika modeller och märken. Idealt bör du välja en återbetalningstid på ditt lån som speglar bilens värdeminskning. Då minskar risken för att du får mindre för bilen än vad som återstår att betala på lånet när det är dags att sälja.

Trustpilot

Frågor och svar om billån

Vad är fördelarna med att teckna billån genom Likvidum? accordian

Vilken typ av billån erbjuder ni? accordian

Vad är kraven för att teckna ett billån? accordian

Vilka långivare kan jag kan låna hos? accordian

Vilken ränta får jag på mitt billån? accordian

Kostar det något att söka/jämföra billån hos Likvidum? accordian

Hur mycket kan jag låna till bilen? accordian

Går det att lösa billånet i förtid? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej