Moneygo - omdöme, information och villkor - Likvidum [2024]
Hem » Låna pengar » Långivare » Moneygo

MoneyGo

MoneyGo

MoneyGo AB grundades 2010 i Helsingfors och är ett svenskt finansbolag som erbjuder tjänster till både privatpersoner och företag på den svenska marknaden. Företaget är en del av koncernen Svea Bank AB, där även Svea Ekonomi ingår sedan en fusion i januari 2022.

kr
5 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

kr
1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror utan landskod

Ange en giltig e-postadress

Genom att klicka ”Gå vidare” samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.Ange syftet med lånet

Kreditbevakning med ID skydd

Likvidum vill erbjuda dig marknadens mest rekommenderade kreditbevakning med ID skydd helt kostnadsfritt i samband med att du ansökt om ett lån. Tjänsten är helt gratis och du behöver inte säga upp den då skyddet upphör automatiskt efter din gratistid.

Efter gratisperioden kommer du få ett erbjudande som är unikt framtaget för dig som kund till oss på Likvidum.

Kreditbevakning med ID skydd levereras av vår partner Tryggsam AB.

Läs mer om kreditbevakning med ID-skydd (länken öppnas i ny flik)

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Pontus Wiss

Innehållsansvarig: Pontus Wiss

Olle Gordh

Granskad av: Olle Gordh

Denna artikel skrevs 2022-04-28 och uppdaterades 9 februari, 2024 klockan 10:51

Moneygo

Om MoneyGo privatlån

Hos MoneyGo är det möjligt att ansöka om att låna pengar mellan 5 000 och 200 000 kronor. Eftersom lånet inte kräver någon säkerhet kan du använda pengarna för att investera i det du behöver, exempelvis en renovering, ett bilköp eller för att samla gamla lån och krediter.

Löptid för lånet väljer du själv beroende på din önskade månadskostnad. Minsta valbara löptid är 1 år och som mest kan du lägga upp lånet på 15 år. Det är dock möjligt att lösa hela eller delar av lånet i förtid då räntan är rörlig. Återbetalning av lånet sker månadsvis, antingen via pappersfaktura eller autogiro.

Lånet som erbjuds är ett annuitetslån, vilket innebär att du betalar tillbaka samma belopp varje månad. Detta belopp består av ränta och amortering, men förhållandet mellan dessa kan variera beroende på om Riksbanken ändrar sin reporänta.

Grundkrav hos MoneyGo

En sedvanlig kreditprövning ligger till grund för huruvida du får ett lån eller inte samt till vilken ränta. För att ha möjlighet att låna pengar krävs det dock först och främst att du:

  • Är myndig
  • Folkbokförd i Sverige
  • Har en taxerad inkomst på minst 115 000 kronor per år
  • Är fri från betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden

Ju bättre ekonomiska förutsättningar du har, desto större lånebelopp kan du bli beviljad. Det ökar också dina chanser att bli erbjuden en lägre ränta. Om du vill öka säkerheten för lånet för att på så sätt bli erbjuden bättre lånevillkor rekommenderar vi att du ansöker med en medsökande.

MoneyGo

Erbjuder även företagstjänster

Förutom privatlån erbjuder MoneyGo skräddarsydda betallösningar för företag som vill effektivisera sin försäljning. Betallösningarna är anpassade både för dator, mobil och butik och möjliggör betalning via faktura eller delbetalning, helt utan start- eller abonnemangskostnader.

MoneyGo

Kundtjänst via mejl eller telefon

Om du behöver komma i kontakt med MoneyGos handläggare kan du göra det via mejl eller telefon. Öppettiderna är vardagar mellan kl. 10:00 – 17:00 med lunchstängt mellan kl. 12:00 – 13.00.

På sidan för kundservice hittar du även en liten sektion med vanliga frågor och svar. Den kan vara bra att läsa igenom om du har enklare frågor gällande företagets tjänster. Ditt lån hanterar du enkelt genom att logga in hos MoneyGo med ditt BankID.

MoneyGo

Låna pengar hos MoneyGo via Likvidum

Likvidum är en av de låneförmedlare MoneyGo samarbetar med. Genom att ansöka via oss kan du enkelt jämföra lån från MoneyGo, men också från ett trettiotal andra långivare och banker. Det ger dig bättre förutsättningar att hitta det bästa lånet för dig. Oftast får du svar på din ansökan inom en arbetsdag och vi registrerar dessutom bara en UC-förfrågan.

Att ansöka är helt kostnadsfritt och eftersom du inte är bunden till din ansökan är du inte skyldig att teckna ett lån. Det betyder att du kan tacka nej till alla låneförslag om du inte är nöjd, helt utan förpliktelser. Välkommen till oss på Likvidum!

kr
5 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet


Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr, 12 års återbetalningstid, nominell ränta 8,95 % och 495 kr i startavgift samt 0 kr i aviavgift blir den effektiva räntan 9,43 %. Totalkostnad: 163 966 kr eller 1 135 kr/månad fördelat på 144 inbetalningar. Individuell ränta 4,95 %–25,95 % (effektiv ränta 5,07 %–31,45 %). Återbetalningstid 1–20 år. Ansökan skickas till de kreditgivare som matchar din profil. (2023-11-28).

Denna artikel skrevs 2022-04-28 och uppdaterades 9 februari, 2024 klockan 10:51

Head of online sales och innehållsansvarig

pontus.wiss@likvidum.se Linkedin: Pontus Wiss

Pontus har jobbat inom privatekonomi sedan 2015, både på en långivare och ett av Sveriges största affiliatenätverk. På så sätt har Pontus en bred kunskap och erfarenhet om privatekonomins olika aspekter.

Dela artikel