Låna till husrenovering

Renovering är ett ord fyllt av både glädje och förväntningar. Vi vill gärna vara en del av er resa från gammalt till nytt. Genom oss kan ni ansöka om ett renoveringslån med förmånliga villkor och de bästa möjliga räntorna. Läs mer om några av fördelarna samt vad ett renoveringslån innebär.

 

Renovera kan både vara lite och mycket

Ett brett ord med olika betydelser för varje person. Många renoverar hela hem men en hel del renoverar endast en del av ett rum. Oavsett vad ni ska göra är det något spännande och förväntansfullt. Alla situationer, förutsättningar och hem är unika vilket är tjusningen.

 

Att låna till renovering

Det kan låta skrämmande och dyrt att låna pengar för att renovera. Men om vi listar några av de fördelar ett lån kan medföra låter det kanske inte lika främmande. Dock vill vi understryka att vi aldrig vill mana på er att låna i onödan. Om ni känner osäkerhet kan ni alltid rådgöra med oss alternativt någon annan ekonomisk rådgivare för att bringa klarhet. Det är inte alltid ett lån passar.

 

Nu till fördelarna med renoveringslån:

  • Få renoveringen gjord inom en snar framtid
  • Få bättre levnadsstandard på kortare tid
  • Undvik fler skador eller fel på ert hem

 

Att få renoveringen gjord inom en snar framtid är den största fördelen

Beroende på vilken typ av renovering ert hem behöver kan ni vänta olika länge. Sedan är också frågan hur länge ni vill vänta. Med ett lån kan ni utföra arbetet på hemmet inom några dagar.

 

Få en förbättrad levnadsstandard på kortare tid är en annan fördel

Likt ovan beror det mycket på hur omfattande renoveringen ni är i behov av. Men oavsett är det skönare att bli klar fortare än att behöva vänta en längre tid. Eftersom man är medveten om behovet är det också mer tydligt, stressen ökar ju längre tid det tar.

 

Undvik fler skador eller fel på ert hem 

Genom att låna till renovering kan ni åtgärda alla problem i så god tid som möjligt. Om man väntar kan det uppstå fler och mer problem. För varje skada blir det dyrare och dyrare att återställa. Därmed kan det vara ekonomisk fördelaktigt att låna istället för att spara under en längre tid.

 

Vi guidar er till det bästa låneavtalet

Via vår tjänst får ni förslag på banker som passar era behov, helt gratis. Det tar lång tid att se efter lån själva och därför erbjuder vi oss att hjälpa er. Gör en ansökan och ta endast en UC men få flera lånerbjudanden. Se vilka banker ni kan låna hos och signera enkelt med bank ID. Hela processen tar några få dagar vilket ger er tid över till renoveringen istället.

 

Kortfattat

Om ni har renoveringsbehov och vill eller behöver få det utfört snabbare än ni kan spara till. Då kan ett lån vara en idé. Gör upp en kalkyl samt en budget för att få en klar översikt. Då får ni också en överskådlig plan. Därefter står vi till tjänst och hittar det främsta låneavtalet för just er, välkomna!

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej