Vad är ett medlemslån?

Öka er kunskap om medlemslån. Vad är de och vilka för- eller nackdelar har de? Genom att bli informerad kan ni på bästa sätt hitta ett lämpligt lån för er, vare sig om det gäller idag eller senare i framtiden. Vi arbetar för att alla ska ha de bästa villkoren och så låg ränta som möjligt. Något även medlemslån arbetar för.

 

Om ni är i behov av ett privatlån och är medlem 

Ett lån utan säkerhet eller privatlån, de kan kallas för många olika saker men betyder det samma. Medlemslån är exakt samma sak som andra osäkra lån. Men skillnaden är att de kan ha en lägre effektiv ränta och avgifter.

Eftersom ni betalar medlemsavgifter och liknande till olika banker eller föreningar kan de erbjuda lån till er. Det kan skilja flera procentenheter mellan ett privatlån från ett låneinstitut och ett lån för medlemmar. Beloppet man kan låna skiljer sig även det mellan de olika företagen. Den vanligaste summan är någonstans mellan 10 000 – 300 000 kr.

 

Hos oss däremot kan ni ansöka om allt från 10 000 – 500 000 kr. Ett lån ni använder precis hur ni än önskar!

 

Det finns många olika företag som erbjuder den typen av lån

Samtliga svenska banker och även en del andra företag har det. Det gäller speciella villkor för endast deras egna medlemmar. Med speciella villkor har de lånens som en tilltalande tjänst. Men det tåls att skriva att det kanske inte alltid är så låga avgifter som man kan tro. Eftersom nästan alla svenskar är medlemmar någonstans där de har tillgång till ett medlemslån innebär det att lånen inte alltid är så förmånliga som de kanske låter. Genom vårt samarbete med COOP kan vi erbjuda medlemslån för den som har ett COOP-kort. Det är ett av alla lån med bra villkor vi kan hjälpa dig att jämföra för att erbjuda dig riktigt bra villkor.

 

Läs alla villkor och kostnader gällande lånet innan ni ansöker. Reklam för något visar ofta de bästa sidorna och drar kanske lite på sanningen.

När det kommer till osäkra lån är det alltid bättre att kolla runt innan ni ansöker. Att ansöka via er bank bara för att det är den ni vanligen använder er av kan bli onödigt dyrt. Visst tar det mycket tid att läsa alla unika villkor, om ni inte vill spendera timmar framför skärmen kan ni be oss om hjälp. Det är därför vi finns.

 

Vi erbjuder lån utan säkerhet till alla, inte bara medlemmar

Genom vår tjänst kan ni också söka efter de lägsta kostnaderna. Eller rättare sagt så jobbar vi för att hitta de bästa lånen. Det enda ni behöver göra är att ansöka via vårt formulär som ni hittar här på vår sida. Sedan visar vi er de erbjudandena ni kan välja bland och ni signerar om ni önskar.

Vi är opartiska och arbetar för att hjälpa konsumenterna. Med otaliga långivare är det idag väldigt svårt att veta vilket lån som egentligen har de bästa villkoren. Därför är en jämförelsetjänst som också erbjuder möjligheten att slå ihop mindre lån ett bra hjälpmedel. Dels minskar den tid ni behöver lägga ner på att leta bland olika lån avsevärt. Och dels vet ni med säkerhet att ni har fått fram det ultimata alternativet.

 

På flera sätt erbjuder vi lån likt medlemslån. Alla våra låneerbjudanden ska vara till den lägsta möjliga räntan och ha de främsta villkoren för dig.  Skillnaden är att alla är våra medlemmar och att jämföra lån hos Likvidum är helt gratis!

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej