Ta kontroll över privatlånen i oroliga tider!

Spridningen av coronaviruset påverkar oss alla. I kristider är det viktigt att fokusera på det som verkligen är viktigt. Dina nära och käras hälsa och din egen. Men det är också viktigt att hålla ordning i sin privatekonomi.

 

I tider som dessa är det särskilt viktigt med trygghet på de områden av livet vi faktiskt kan påverka. Du ska inte behöva oroa dig för din ekonomi mer än nödvändigt. Genom att ta steg för att stärka din privatekonomi står du bättre rustad inför svårare tider, både på kort och lång sikt. Det är därför vi på Likvidum finns.

 

Vi är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra bankernas lån och villkor så att du kan ansöka om att samla lån till villkor som passar dig. Vi hjälper dig att samla lån dina och krediter och att få en lägre ränta och månadskostnad.
 

Snabbfakta om tips för privatlån

 

 • vit bock i blå cirkelSänk dina låneutgifter i oroliga tider
 • vit bock i blå cirkelBaka ihop lånen och få en lägre månadskostnad
 • vit bock i blå cirkelAnsök kostnadsfritt på 2 minuter
 • vit bock i blå cirkel4,7 av 5,0 i Trustpilot av våra kunder

 •  
   

  Betalskydd – En trygghetsförsäkring för din ekonomi

  Om du blir drabbad av viruset antingen direkt genom att bli sjuk eller indirekt genom att förlora din inkomst ska du kunna fokusera på dig själv och dina närmaste. Med vårt betalskydd slipper du oroa dig för dina fasta kostnader.
   
  Vår betalskyddförsäkring täcker inte bara kostnader för ditt lån utan även stående utgifter som hyra, telefon, el och andra försäkringar. Betalskyddet täcker kostnader upp till 8 000 kronor per månad. Ett välkommet skyddsnät att falla tillbaka på om du skulle drabbas av sjukdom eller arbetslöshet.
   

  Snabbfakta Likvidums betalskydd

   

  • vit bock i blå cirkelFörsäkra dina fasta utgifter mot sjukdom och ofrivillig arbetslöshet
  • vit bock i blå cirkelFörsäkra ett belopp på upp till 8000kr per månad i 12 månader
  • vit bock i blå cirkelFör att teckna försäkring ska du ha fyllt 18 år men ej 64 och den upphör vid 65 år.
  •  

   Så jobbar vi på Likvidum under coronakrisen

   Vi på Likvidum följer utvecklingen noggrant och gör allt vi kan för att minska risken för spridning och för att avlasta samhällsviktiga funktioner. Av omtanke om våra anställda  och våra kunder och för att minska risken för smittspridning har vi har stängt vårt huvudkontor och alla anställda arbetar just nu hemifrån. En annan anledning är för se till att de som verkligen måste ta sig till jobbet kan använda kollektivtrafiken utan att utsätta sig för onödig risk.
    
   Vår främsta prioritet i dessa tider är våra kunder och våra anställda. Det är viktigt att samhället och ekonomin fortsätter att fungera som vanligt där så är möjligt. Därför fortsätter vi att erbjuda våra tjänster precis som vanligt. Vår kundtjänst håller öppet under ordinarie tider och du kan kontakta våra rådgivare precis som vanligt.

    

   Likvidum – Vi hjälper dig att sänka dina lånekostnader

   Vi på Likvidum har samlat 15 av Sveriges främsta långivare inom privatlånesegmentet. Hos oss kan du jämföra och ansöka om att samla lån från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor till en bra ränta. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om att samla lån och du förbinder dig inte till något. Vi tar bara en UC trots att du får svar och erbjudanden från flera långivare.

Trustpilot

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej