Låna 90 000 kr – Omstartslån för att börja om på nytt

För de som har hamnat i riktigt ekonomiskt trångmål och har skulder i miljonklassen med betalningsanmärkningar som samlas på hög. För de finns ibland chansen att få hjälp från staten med en skuldsanering. Det är inte en rolig väg för någon eftersom du förvisso blir av med dina skulder men samtidigt måste leva på existensminimum i många år.

 

För den som inte har hamnat så snett men fortfarande har för många lån och har svårt att få vardagen att gå ihop erbjuder några långivare så kallade omstartslån.

 

För dig som vill börja på en ny kula

Det kan vara så enkelt som att du hamnar i smslån-spiralen och tagit på tok för många snabblån. När räntor och avgifter är svåra att betala är det lätt hänt att ta ytterligare snabblån, några kronor större än förra gången, för att snabbt släcka de värsta bränderna. Det här kan ha resulterat i betalningsanmärkningar och enorm frustration.

 

Då kan ett omstartslån vara helt rätt väg att gå. Du kan ta omstartslån på många olika belopp men strax under 100 000 kr kan räcka gott för många.

 

Låna 90 000 kr för drömresan

Något annat som kan kosta runt 90 000 kr är en resa jorden runt. En gång i tiden drömde varenda svensk om att boka en resa med 10-15 stopp och som kallades för just “jorden runt-resan”. Numera använder de flesta jämförelsesajter på nätet för att plocka ihop en resa med sina egna favoritresmål. Pröva själv att planera en resa för 90 000 kr, du kommer se att du troligen kan ta dig jorden runt för den summan.

 

Alla som någon gång har varit backpacker i Asien eller Australien minns hur det är att sova i billiga små hotellrum med bara en tandborste och några tröjor i väskan. Värmen, badet, vyerna och allt det vackra hänger kvar i minnet och är något man längtar tillbaka till. Den låga budgeten och de smutsiga hotellrummen däremot kan de flesta klara sig utan. När man reser senare i livet, kanske med utflugna barn och för att uppleva sin second youth, då är guldkant och lyx något som gärna får finnas med som reskamrat.

 

Entreprenören behöver alltid en krigskassa

För den som driver företag är det ibland tuffare än de flesta tror eller vill kännas vid. Även om våren går bra kommer det sen en sommar där en del företagare går utan fakturering så mycket som tre månader i sträck. Trots det fortsätter kostnaderna att dras och fakturorna återkommer, oavsett om affärerna går bra eller inte.

 

För de tuffa tiderna kan ett lån på 90 000 kr vara en bra buffert som ger möjligheten att fokusera på de goda tiderna som kommer framöver. Det är också ett bra belopp som krigskassa, dvs. kapital för att investera om möjligheterna dyker upp. Du kanske driver en butik och har leverantörer som plötsligt rear ut ett stort lager av något. Om du bara kan köpa in 1 000 varor på ett bräde får du 80% rabatt. Krigskassan kan vara din största chans att göra vinst under ett helt år. Låt inte den chansen förgås för att du inte är redo.

 

Behöver du ett något större lån? Jämför räntan på lån på 100 000 istället. Vi samarbetar med flera av de Sveriges främsta långivare. När du ansöker hos oss får du direkt reda på vilken ränta de olika långivarna kan ge dig. På så sätt kan du enkelt hitta det billigaste lånealternativet med lägsta räntan.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej