Låna 70000 kr med riktigt bra villkor

Låna 70 000 kronor till schyssta villkor. Vi ger dig lägre ränta och ett lån som passar just dina unika förutsättningar. Hos Likvidum kan du helt kostnadsfritt jämföra lån   och de låneräntor som erbjuds rån ett urval av Sveriges främsta långivare. Det räcker med en ansökan – du får direkt svar och erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du själv jämföra villkor och välja det alternativ som passar dig och din ekonomi bäst.

 

Eftersom långivarna vill att du ska välja just deras erbjudande har de starka incitament att erbjuda en konkurrenskraftig ränta. På så sätt har du kan du goda möjligheter att låna 70 000 kronor till en lägre kostnad än vad du skulle fått om du ansökt hos flera långivare på egen hand. Du riskerar inte heller att försämra din kreditvärdighet- oavsett om du väljer att låna 70 000 kronor eller att bara jämföra olika lånealternativ hos oss. Vi gör nämligen bara en kreditupplysning trots att du svar och erbjudanden från ett flertal långivare.

 

  • vit bock i blå cirkelLåna 70 000 kr utan säkerhet
  • vit bock i blå cirkelSe och jämför räntan från flera olika banker
  • vit bock i blå cirkelTjänsten är helt kostnadsfri
  • vit bock i blå cirkelEndast en UC

Låna 70 000 kronor – Lös dina lån och få lägre månadskostnad

Har du som många andra lån sedan tidigare? Köpt saker på avbetalning? Kanske har du flera kreditkort. Om du har flera lån och krediter som avbetalningsplaner är det inte osannolikt att du betalar mer för de lånen än du behöver. Mindre lån och avbetalningsplaner kommer så gott som alltid med en förhållandevis hög ränta.

 

Vi kan hjälpa dig att lägga om betala av krediterna och samla dem i ett större omstartslån. Genom att låna 70 000 kronor genom oss kan lösa flera lån och har du goda möjligheter att få en avsevärt bättre ränta och en lägre månadskostnad. Omstartslån som ofta används för att baka ihop mindre skulder med hög ränta  till ett samlingslån med låg ränta. På sätt får du inte bara en ett billigare lån och mer pengar över varje månad. Deuförbättrar också din kreditvärdighet och mina möjligheter att få billiga lån med låg ränta i framtiden..

 

Krav för att låna 70000 kr

Vår målsättning är att hjälpa så många som möjligt att låna pengar till bra villkor och få ner sina månadskostnader. Efter att du skickat in din ansökan gör vi en individuell kreditprövning innan vi skickar vidare din ansökan till våra samarbetspartners. För att vi ska behandla din ansökan om låna 70 000 kr ska du vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader. Du ska också ha en årsinkomst på minst 120 000 kr (10 000 kr i månaden). Inkomst kan vara från lön eller pension och inte ha några betalningsanmärkningar. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej, men de ska vara helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

 

Kom ihåg att långivarna också gör en egen individuell kreditprövning. De slutgiltiga kraven för ett lån kan skilja sig något åt beroende på vilken långivare du väljer. Även villkoren för att låna 70 000 kronor kan skilja sig åt mellan olika långivare. Det är därför du ska jämföra lånen hos oss innan du bestämmer dig. Du får alltid utförlig information om villkor och krav hos de olika långivarna i svaren du får efter att din ansökan behandlats.

 

Grundkrav för att låna:

 

  • Minst 18 år
  • Månadsinkomst på 10 000 kr
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar

 

Låna 70000 trots betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkningar? Ingen fara. Om din ekonomi är ordnad i övrigt har du goda chanser att få ett lån på 70 000 kr ändå. Vi på Likvidum har samlat ett flertal av Sveriges främsta banker och låneinstitut. När du söker ett lån genom oss på Likvidum kan du välja mellan erbjudanden från olika långivare.  Flera av långivarna accepterar sökande som har betalningsanmärkningar under förutsättning att ekonomin ser bra ut i övrigt.

 

Det kan nämligen vara så att man tidigare haft problem med sin ekonomi och dragit på sig anmärkning. Saker som plötsligt arbetslöshet eller sjukdom kan drabba vem som helst. Att du fått en betalningsanmärkning tidigare behöver inte betyda att du missköter din ekonomi idag. Hur man ser på betalningsanmärkningar skiljer sig dock åt mellan olika långivare. Du hittar alltid information om en långivare accepterar sökande som har anmärkningar i information om du lånet du får efter att du skickat in din ansökan.

 

 

Har du fler lån som kostar mycket pengar? Sänk dina kostnader med ett omstartslån

Trustpilot

Frågor & svar om att låna 70000 kr

Gör ni bara en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna 70 000 kr? accordian

Är det möjligt att lösa lånet tidigare? accordian

Vilka långivare kan jag låna hos? accordian

Vad blir räntan på mitt lån? accordian

Är det fast eller rörlig ränta på lånen? accordian

När får jag pengarna? accordian

Kostar det något att ansöka om lån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej