Låna 70 000 kronor – Bra ränta

En ansökan – svar från flera långivare

 • Låna 70 000 kr till bra ränta
 • Jämför olika lån och lånevillkor
 • Jämförelsetjänsten är helt gratis
 • Endast en UC
10 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet


Möjlig månadskostnad:


Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

Ange en giltig e-postadress

Genom att gå vidare samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.Ange syftet med lånet

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Låna 70000 kr med riktigt bra villkor

Låna 70 000 kronor till schyssta villkor. Vi ger dig lägre ränta och ett lån som passar just dina unika förutsättningar. Hos Likvidum kan du helt kostnadsfritt jämföra lån  och de låneräntor som erbjuds rån ett urval av Sveriges främsta långivare. Det räcker med en ansökan – du får direkt svar och erbjudanden från flera långivare. Därefter kan du själv jämföra villkor och välja det alternativ som passar dig och din ekonomi bäst.

Eftersom långivarna vill att du ska välja just deras erbjudande har de starka incitament att erbjuda en konkurrenskraftig ränta. På så sätt har du kan du goda möjligheter att låna 70 000 kronor till en lägre kostnad än vad du skulle fått om du ansökt hos flera långivare på egen hand. Du riskerar inte heller att försämra din kreditvärdighet- oavsett om du väljer att låna 70 000 kronor eller att bara jämföra olika lånealternativ hos oss. Vi gör nämligen bara en kreditupplysning trots att du svar och erbjudanden från ett flertal långivare.

 • Låna 70 000 kr utan säkerhet
 • Se och jämför räntan från flera olika banker
 • Tjänsten är helt kostnadsfri
 • Endast en UC

Låna 70 000 kronor – Lös dina lån och få lägre månadskostnad

Har du som många andra lån sedan tidigare? Köpt saker på avbetalning? Kanske har du flera kreditkort. Om du har flera lån och krediter som avbetalningsplaner är det inte osannolikt att du betalar mer för de lånen än du behöver. Mindre lån och avbetalningsplaner kommer så gott som alltid med en förhållandevis hög ränta.

Vi kan hjälpa dig att lägga om betala av krediterna och samla dem i ett större omstartslån. Genom att låna 70 000 kronor genom oss kan lösa flera lån och har du goda möjligheter att få en avsevärt bättre ränta och en lägre månadskostnad. Omstartslån som ofta används för att baka ihop mindre skulder med hög ränta  till ett samlingslån med låg ränta. På sätt får du inte bara en ett billigare lån och mer pengar över varje månad. Deuförbättrar också din kreditvärdighet och mina möjligheter att få billiga lån med låg ränta i framtiden.

Krav för att låna 70000 kr

Vår målsättning är att hjälpa så många som möjligt att låna pengar till bra villkor och få ner sina månadskostnader. Efter att du skickat in din ansökan gör vi en individuell kreditprövning innan vi skickar vidare din ansökan till våra samarbetspartners. För att vi ska behandla din ansökan om låna 70 000 kr ska du vara minst 18 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader.

Du ska också ha en årsinkomst på minst 120 000 kr (10 000 kr i månaden). Inkomst kan vara från lön eller pension och inte ha några betalningsanmärkningar. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej, men de ska vara helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

Kom ihåg att långivarna också gör en egen individuell kreditprövning. De slutgiltiga kraven för ett lån kan skilja sig något åt beroende på vilken långivare du väljer. Även villkoren för att låna 70 000 kronor kan skilja sig åt mellan olika långivare. Det är därför du ska jämföra lånen hos oss innan du bestämmer dig. Du får alltid utförlig information om villkor och krav hos de olika långivarna i svaren du får efter att din ansökan behandlats.

Grundkrav för att låna:

 • Minst 18 år
 • Månadsinkomst på 10 000 kr
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar

Låna 70000 trots betalningsanmärkning

Har du betalningsanmärkningar? Ingen fara. Om din ekonomi är ordnad i övrigt har du goda chanser att få ett lån på 70 000 kr ändå. Vi på Likvidum har samlat ett flertal av Sveriges främsta banker och låneinstitut. När du söker ett lån genom oss på Likvidum kan du välja mellan erbjudanden från olika långivare.  Flera av långivarna accepterar sökande som har betalningsanmärkningar under förutsättning att ekonomin ser bra ut i övrigt.

Det kan nämligen vara så att man tidigare haft problem med sin ekonomi och dragit på sig anmärkning. Saker som plötsligt arbetslöshet eller sjukdom kan drabba vem som helst. Att du fått en betalningsanmärkning tidigare behöver inte betyda att du missköter din ekonomi idag. Hur man ser på betalningsanmärkningar skiljer sig dock åt mellan olika långivare. Du hittar alltid information om en långivare accepterar sökande som har anmärkningar i information om du lånet du får efter att du skickat in din ansökan.

Vanliga frågor om att låna 70 000 kr

Görs det endast en kreditupplysning?

Ja! Likvidum använder en specialutvecklad lösning av UC som gör att det enbart registreras en (1) kreditupplysning trots att du får flera svar från olika långivare. Med det här systemet från UC kan alla banker och långivare som både är anslutna till UC system och är samarbetspartner till oss på Likvidum få tillgång till dina kredituppgifter på samma gång.

Eftersom allt för många förfrågningar kan försämra din kreditvärdighet och därmed dina möjligheter att få lån är det en fördel att förhandla med många banker genom en låneförmedlare.

Genom att ha en medsökande ökar du dina chanser till ännu bättre lånevillkor. Då är ni två personer som står på lånet och bankerna kan räkna samman er betalningsförmåga på samma låneförfrågan. Även när ni är två personer som söker lånet, du och din medsökande, görs det bara en kreditupplysning per person.

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum?

Grundkravet för att ansöka om lån hos Likvidum är att du ska vara 18 år gammal och ha en månadsinkomst på minst 10 000kr i form av arbete eller pension. Du måste även vara folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år och vara skuldfri från kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka.

Saker som kan öka din chanser att få ett lån eller att få bra ränta och villkor på ditt lån är bland annat att du har en fast anställning, att du har högre inkomst än minsta kravet och att du har en medsökande på lånet.

Hur sätts räntan på lånet?

Räntan på de lån vi förmedlar sätts på individuell basis. Det är alltså sin personliga förutsättningar och din ekonomiska historik som avgör vad räntan blir på lånet. Kom ihåg att olika långivare räknar på olika sätt och gör olika riskbedömningar. Det betyder att räntan kan skilja sig en del åt beroende på vilken långivare du väljer. Det är därför ska jämföra lånen innan du bestämmer dig!

Räntan (årsräntan) hos de långivare vi samarbetar med ligger i dagsläget på 2,95% till 25,95%. Den högsta möjliga effektiva räntan du kan få på ett lån är 29,27% (2021-02-05).

Kan jag lösa lånet i förtid?

Du kan när som helst göra extra inbetalningar för att snabbare amortera av ditt lån, eller betala av hela lånet precis när du vill om du så önskar. Fördelen med att lånen du tecknar via oss har rörlig ränta istället för fast ränta är att du kan betala av lånet snabbare än avtalad tid. Lånets löptid är alltså att se som en maximal tid du kan ha lånet.

Om du betalar av lånet på kortare tid kostar det mindre i ränta än om lånet betalas av över lång tid. Därmed kan det vara en fördel att öka amorteringstakten under de perioder som du har möjlighet till det. Har du en varierande inkomst med flera timanställningar, projektanställningar eller driver eget företag och fakturerar olika belopp varje månad så kan det vara klokt att teckna lån på längre löptider. Du har då en ganska låg månadskostnad som du måste betala och kan när som helst betala in mer pengar när du har möjlighet till det.

Vilka långivare samarbetar ni med?

Vi jämför och förmedlar för närvarande lån från: Avida Finans, Brocc, Collector bank, Credento, Ikano Bank, Komplett bank, Konsumentkredit, Lendify, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, MedMera bank (COOP), MoneyGo, Nordax bank, Nordnet Bank, Northmill bank, Nystart Finans, Re:member, Resurs bank, Santander Consumer Bank, Sevenday Bank, Wästgöta finans. Alla långivare vi samarbetar med står under tillsyn av Finansinspektionen.