Vad kan ett lån på 70 000 kr göra för dig?

Det finns många tillfällen i livet som väcker inspirationen i kroppen. Ibland har du råd att uppfylla dina drömmen men ibland kan du behöva en skjuts i rätt riktning. Har du en stabil ekonomi i grunden kan ditt nästa steg i livet ha nytta av en extra push. Fånga inspirationen och maximera möjligheterna med ett privatlån. Låna pengar kan vara ett sätt att höja kvaliteten i livet och få utlopp för nya idéer.

 

Få en nystart på ekonomin 

Med så pass mycket pengar som 70 000 kr är det för många möjligt att få en nystart, att skapa en ny och bättre ekonomi. Det första du bör göra är att skriva ner alla utgifter och inkomster ni har i familjen. Gärna på ett papper om det känns enklare än med ett dataprogram.

 

Efter alla uppgifter är nedskrivna ser ni vilka krediter ni kan avbetala i förtid, vilka ni kan samla till ett förmånligare lån eller liknande. Ofta kan man få låna 70 000 kr till en bra mycket lägre räntesats än exempelvis smslån. Få bättre villkor och spara pengar varje månad.

 

Inköp av båt, bil, hästtransport eller liknande

Det finns ett stort antal olika transportmedel och många av dem är möjligt att köpa för 70 000 kr. Dock behöver det vara en begagnad bil och kanske även hästtransport. Men en 10 – 15 år gammal bil kan vara ett bra köp. Ett bra tips inför ett köp av någon typ av transportmedel är att se bland relevanta och opartiska artiklar.

 

Genom guider och andra begagnat-tester ser ni vilka modeller och fabrikat som är ett bra köp. Dessutom vidgar ni era vyer, då kanske ni upptäcker en helt ny modell som passar bättre än den ursprungliga.

 

Gör en kombination av saker

Friheten är stor med ett privatlån. Ni kan välja att avbetala för 20 000 kr, köpa en resa för 10 000 kr och sedan renovera för resterande 40 000 kr. Med flera aspekter förbättrade i livet får ni en stor chans till minskad stress och höjd levnadsglädje.

 

Det viktigaste då man kombinerar är att göra upp en tydlig plan och sedan följa den. Alla kan lätt spendera mer än tänkt då plånboken känns tjockare. Med en handlingsplan får ni större chans att inte göra ett inköp ni sedan ångrar.

 

Att planera är roligt och att ansöka är lätt

Vi vill ge de bästa erbjudanden till er via vår tjänst. När ni vill låna 70 000 kr är det endast någon minut ni behöver lägga på ansökningen. Sedan gör vi det tunga jobbet åt er. När vi hittat de ultimata alternativen för er har ni möjlighet att läsa villkoren och besluta vad ni önskar att göra.

 

Efter en signatur, bank ID eller vanlig underskrift, hamnar pengarna på ert konto inom några dagar. Genom att använda vår tjänst kan ni med minimal ansträngning få ett bra lån. Vi presenterar endast seriösa långivare med bra villkor. Ni ska känna en säkerhet att ni har fått det bästa lånet för er.

 

Hör av er om ni undrar något

Vi finns tillgängliga via epost eller telefon och svarar mer än gärna på frågorna ni har. Att låna pengar är en stor affär och vi tar era intressen på största möjliga allvar. Om ni behöver ytterligare rådgivning kan ni ringa er lokala skuldrådgivning, det är kostnadsfritt och kan hjälpa med allt rörande ekonomi.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej