Låna 500 000 kronor med riktigt bra ränta

Kolla räntan innan du lånar 500000 kr

Välj inte första bästa lån. Välj det billigaste istället. När du ansöker om att låna 500 000 kr hos oss får du svar från många olika långivare. På så sätt kan du hitta det bästa och billigaste lånet och spara tusentals kronor.

 

 • vit bock i blå cirkelLåna 500 000 kr utan säkerhet
 • vit bock i blå cirkelJämför räntan hos flera långivare 
 • vit bock i blå cirkelGratis att jämföra räntor
 • vit bock i blå cirkelEndast en UC
 1. kr

  Ange ett värde mellan 10 000 och 600 000 i hela tusental

  Ange en giltig återbetalningstid

  10 000 kr
  600 000 kr

  Din uppskattade månadskostnad: 0 kr

  Ange ett giltigt lånesyfte

  Ange ett giltigt personnummer med fyra siffror för årtal

  Ange en giltig e-postadress

  Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

  Genom att gå vidare samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.

 2. Huvudsökandes uppgifter

  Ange ett giltigt civilstånd

  Ange en giltig sysselsättning

  Med denna ansökan godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

 3. Medsökandes uppgifter

  Ange ett giltigt personnummer

  Ange en giltig e-postadress

  Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

  Ange ett giltigt civilstånd

  Ange en giltig sysselsättning

  Med denna ansökan godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

1 2

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån på 200 000 kr, 9 år, nominell ränta 5,3% och 0 kr i start-/aviavgift blir effektiv ränta 5,43%. Totalkostnad: 251 911 kr eller 2 333 kr/månad fördelat på 108 inbetalningar. Individuell ränta 2,95%–25,95% (effektiv ränta 2,99%–29,27%). Återbet. tid 1–15 år. (2021-07-27).

Säker ansökan
BankID UC

Låna 500 000 kronor med ränta du ha råd med

Behöver du låna 500 000 kronor? Att låna 500 000 kr är ett stort åtagande och ett lån som du förmodligen kommer att betala av på länge. Därför vill du få så låg låneränta som möjligt, så att du får en så låg månadskostnad som möjligt.

 

Genom oss på Likvidum kan du låna 500 000 kr snabbt och smidigt. Framför allt kan vi hjälpa dig att hitta ett lån med bra ränta och låga kostnader. Vi är en låneförmedlare med fokus på privatlån, alltså lån utan säkerhet.

 

Hos oss kan du jämföra räntan och andra villkor för lån från några av Sveriges främsta banker och långivare. Du får snabbt erbjudanden från många olika aktörer och kan enkelt se vad det kostar dig att låna 500 000 kr hos olika långivare.  På så sätt kan du enkelt jämföra räntan, avgifter och kostnaden för de olika lånen och sedan välja den långivare som erbjuder det billigaste lånet.

 

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret på den här sidan. Välj lånebeloppet 500 000 kr och en löptid som passar dig, du kan välja löptid från ett år till 15 år. Inom kort får du svar från de olika långivarna och bankerna. Svaren innehåller allt du behöver veta om varje lån.

 

Sen väljer du lån som ger dig bäst villkor och lägst kostnader. I regel är det bästa och billigaste lånet det som har lägst effektiv ränta.

 

 • Låna 500 000 kr utan säkerhet
 • Löptid 1 till 15 år
 • Svar från flera banker & långivare
 • Tjänsten är helt gratis
 • Möjlighet att lösa gamla lån

 

Välj det billigaste lånet

Vi på Likvidum förmedlar lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver i någon säkerhet som en bil, bostad eller annan värdetillgång för att låna 500 000 kr. Pengarna är inte heller låsta till ett specifikt ändamål som ett lån med säkerhet är.

 

Du kan i alltså använda pengarna till precis vad du vill. Köp en bil, renovera hemmet eller köp en jorden runt resa – du bestämmer.

 

Vår uppgift är att hjälpa dig att hitta det bästa och billigaste lånet. Ett lån på 500 000 kr är mycket pengar. När du lånar 500 000 kronor kommer du med all sannolikhet också betala av på lånet under en längre tid. Något som betyder att det är väldigt viktigt att få så låg ränta som möjligt.

 

Räntan på lån utan säkerhet sätt individuellt på den sökande. Det är dina ekonomiska förutsättningar som avgör vad räntan blir.

 

Men olika långivare kan gör olika bedömningar och räntan kan skilja sig åt beroende på vilken långivare du väljer. Så det gäller att välja rätt.

 

Om du lånar 500 000 kr innebär exempelvis två procent mer i ränta en extra kostnad på 10 000 kr, bara under det första året. Det är just därför ska jämföra flera olika långivare innan du bestämmer dig – särskilt om du lånar 500 000 kronor som är ett ganska stort belopp. Något som innebär att lite mindre i ränta kan innebära att du sparar mycket pengar.

 

Hur går det till att låna 500 000 kr?

Att låna 500 000 kr genom oss är enkelt. Vi är en låneförmedlare och har samlat ett urval av Sveriges främsta långivare i privatlånesegmentet.

 

Det  här innebär att du kan jämföra låneerbjudanden från flera olika banker och långivare – med en enda ansökan. På så sätt kan du snabbt och enkelt hitta det billigaste och bästa lånet.

 

Så går det till:

 

 • Välj lånebelopp 500 000 kr och löptid som passar dig
 • Fyll i dina personuppgifter
 • Signera med BankID
 • Inom kort får du svar från långivarna
 • Gå igenom och jämför alternativen
 • Välj det lån som ger dig bäst villkor/lägst ränta
 • Signera låneavtalet du valt med BankID
 • Pengarna betalas ut till ditt konto inom några dagar

 

Vem kan låna 500 000 kronor?

För att vi ska behandla din ansökan om att låna 500 000 kronor behöver du vara minst 18 år gammal och ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Inkomsten kan vara i form av lön eller pension.

 

Du ska också ha varit folkbokförd i Sverige sedan minst ett år och inte ha några skulder till Kronofogden. Tidigare skuldkonto hos Kronofogden behöver inte vara ett problem, men skulderna ska vara helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

 

 • Minst 18 år
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Folkbokförd i Sverige
 • Skuldfri hos Kronofogden

 

Krav hos olika långivare

Kraven för att låna 500 000 kr kan se lite olika ut beroende på vilken långivare du väljer. Vissa kan vara lite tuffare i sin bedömning och ge avslag om de anser att du exempelvis har för låg inkomst eller för mycket skulder sedan tidigare.

 

Andra kan vara mer tillåtande och kanske till och med aktivt leta efter kunder med en viss kreditprofil.

 

På samma sätt kan även räntan skilja sig åt beroende på vilken långivare du väljer. Eftersom långivarna sätter räntan individuellt baserat på varje enskild kund förutsättningar kan du aldrig veta vad räntan blir i förväg.

 

På ett lån 500 000 kr kan även relativt små skillnader i ränta betyda en kännbar skillnad i faktiskt kostnad. En procent mer i ränta på 500 000 kr betyder 5 000 kr mer i räntekostnad det första året och ännu mer utslaget över lånets fulla löptid. Det är just därför du ska jämföra olika alternativ hos oss innan du bestämmer dig.

 

Vad kan jag använda lånet till?

Vi förmedlar så kallade privatlån (samma sak som blancolån). När du lånar 500 000 kr genom oss behöver du alltså inte ställa upp en säkerhet för lånet, vilket är ett vanligt krav för bolån.

 

Det här betyder också att du är fri att använda pengarna till vad du vill. Köp en ny bil, renovera hemmet eller gör du något annat du drömt om.

 

Ett lån på 500 000 kr är ett relativt stort lån som räcker till mycket. Varför inte passa på att använda de 500 000 kronorna till att bli av med eventuella tidigare skulder?

 

Genom att betala av kreditkortsskulder och mindre privatlån är det möjligt att få en lägre månadskostnad och mer pengar över till annat.

 

Eftersom ränta på mindre lån generellt är högre än de lån vi förmedlar. Dessutom slipper du både onödiga avgifter och trassel med flera olika fakturor i slutet av månaden.

 

Räntan på smålån, kreditkortsskulder och avbetalningslån är så gott som alltid betydligt högre än vad den är på de lån vi förmedlar. Har du många skulder kan enbart avgifterna, till exempel avi- och handläggningsavgift för varje skuld, bli en rejäl kostnad.

 

Genom samla dina mindre skulder i ett större lån slipper du betala onödiga avgifter till flera olika företag och får en enda faktura att hålla reda på.

 

Har du dyra lån och krediter sedan tidigare? Lös dem och pressa ner din ränta och månadskostnad rejält med ett omstartslån.

Tänk på detta innan du lånar 500 000 kronor

Att låna 500 000 kronor är ett stort åtagande. En halv miljon kronor är mycket pengar och du kommer sannolikt att betala av på lånet under en längre tid, i de flesta fall åtskilliga år. Det första du bör gör innan du söker lånet är att ta reda på hur stor kostnad du egentligen klarar av.

 

Hur mycket inkomster har du? Gör gärna en budget för dina fasta utgifter. Då ser du snabbt hur stor mycket du klarar av att betala varje månad.

 

Du kan använda ansökningsformuläret högst upp på den här sidan för att se den ungefärliga kostnaden för att låna 500 000 kr med den löptid du väljer.

 

Tänk på att kostnaden du ser i formuläret på den här sidan är ett skattning och det kan tänkas att ditt lån kommer se annorlunda ut. Självklart kan du alltid jämföra kostnaden för lån hos våra olika långivare genom att ansöka direkt.

 

Då får du låneerbjudande från de olika långivarna med information om exakt vilken ränta de kan ge dig på ditt lån. Ansökan är inte bindande, så det går utmärkt att använda vår tjänst enbart för att jämföra räntan och kostnaderna.

 

Behöver du låna ett större belopp? Jämför ränta och lånevillkor innan du lånar. Få bästa dealen på 600 000 kr. 

Vad säger kunderna?

Några av våra samarbetspartners

Vanliga frågor

Tar ni endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna 500 000 kr? accordian

Går det att lösa lånet i förtid? accordian

Vad blir räntan på mitt lån? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

När betalas lånet ut? accordian

Kostar det något att jämföra långivarna? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej