Låna 500 000 kr till kontantinsats för bostad eller sommarhus

En halv miljon kronor är mycket pengar. Med en så pass stor summa krävs det att man planerar och gör en bra kalkyl på avbetalningen. Den roliga biten är att planera inför lånet. Vad vill du uppnå? Den mindre roliga biten, att hitta ett bra lån, är något vi gör åt dig.

 

För 500 000 kr kan du köpa en bostad till ett värde av strax över 3,2 miljoner kr. Det kan generera  en renoverad villa på en mindre ort. Det kan även vara vad en sommarstuga någonstans på västkusten eller Stockholms skärgård kan kosta. När du använder ett privatlån till kontantinsatsen behöver du inte ha det kapitalet direkt. Istället kan du amortera det likt bostadslånet.

 

Låna för en kombination av saker för att förbättra flera delar av livet

Det behöver inte vara ett visst köp eller en viss sak som du tar ett lån till. Om du gör en kalkyl över vad du behöver för att bättra på din livskvalitet kanske du kan göra det för 500 000 kr. Skulle du  vilja få rådgivning är det möjligt att kontakta en skuldrådgivare i din hemkommun. Det är helt gratis och kan bringa klarhet trots att du eventuellt inte har skulder. Det är en resurs tillgänglig för alla.

 

Låt säga att du har en del dyra krediter du vill förtidslösa. Och kanske vill göra en yrkesutbildning som inte är kostnadsfri. Om du då även har något du vill få gjort hemma eller kanske behöver uppdatera din bil samtidigt.

 

Då kan du göra allt för ett och samma lån på 500 000kr. Med endast ett lån, ett hopbakslån istället för flera sparar ni pengar, minskar stressen och har fortfarande bra Credit Scoring. Med flera delar av livet förbättrat blir helheten mer positiv och kvaliteten höjs avsevärt mycket.

 

Låna 500 000 kr till en Tesla modell 3 eller en begagnad sportbil

Det är möjligt att köpa den billigaste modellen av Tesla, Tesla 3, med standardutrustning. Den kostar runt 320 000 kr. Men det finns också andra elbilar i den prisnivån.

 

Om du är ute efter en häftig sportbil eller kanske en dyrare bil är det inte heller omöjligt. Till exempel finns det Mercedes Benz GLC begagnad för runt 450 000 kr. Har du tur kan du till och med hitta lyxig Jaguar SUV, begagnad, för strax under 500 000 kr. Genom att låna 500 000 kr via vår tjänst kan du köpa en finare bil begagnad. Få mer för pengarna utan att binda upp dig i krav likt sedvanligt billån. Med oss kan du dessutom vara säkra på att du har fått det bästa lånet.

 

Få koll på dina lån – Minska stressen ytterligare genom att ta hjälp av oss

Vi jobbar hårt för att ge alla som ansöker om lån via oss de bästa villkoren. Det är viktigt för oss att du känner dig säkra med ert lån och presenterar därför enbart seriösa långivare. Hela processen är väldigt enkel och går fort.

 

Ansök direkt på vår sida, läs de erbjudanden du får och besluta om du önskar avtala med dem. Bara några dagar efter får du pengarna på kontot.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej