Låna 500 000 kr utan säkerhet – Jämför långivare och få bättre ränta

Letar du efter ett lån på 500 000 kronor utan säkerhet med rimlig ränta? Chansa inte och välj första bästa erbjudande du stöter på. Jämför olika långivare hos oss först och se vem som kan ge dig bäst villkor och lägst ränta för ett lån på 500 000 kronor innan du bestämmer dig.
 
Vi på Likvidum är en låneförmedlare med fokus på just privatlån och samarbetar med ett flertal av Sveriges främsta långivare i privatlånsegmentet. Vår affärsidé är att hjälpa dig jämföra långivarnas erbjudanden och att se till du får så bra villkor som möjligt.
 

När du ansöker om ett lån på 500 000 kronor hos oss, skickar vi din ansökan direkt till alla långivare vi samarbetar med. Kort efter att du signerat din ansökan får du skriftlig svar från alla långivare som har ett erbjudande som passar dig. I svaren hittar du all information du behöver för att låna 500 000 kr till lägst kostnad. Här ser du vilken ränta respektive långivare kan ge dig och vad den faktiska kostnaden för att låna 500 000 kr blir.
 

  • Låna 500 000 kr utan säkerhet
  • Ansökan är gratis och ej bindande
  • Få svar från flera långivare
  • Ränta från 2,95%
  • Endast en UC

 

Krav för att låna 500 000 kronor

 
För att vi ska behandla din ansökan om lån på 500 000 kr behöver du vara minst 18 år gammal och ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Inkomsten kan vara i form av lön eller pension. Du ska också ha varit folkbokförd i Sverige sedan minst ett år och inte ha några skulder till Kronofogden. Tidigare skuldkonto hos Kronofogden behöver inte vara ett problem, men skulderna ska vara helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.
 

Krav hos olika långivare

Kraven för att låna 500 000 kr kan se lite olika ut beroende på vilken långivare du väljer. Vissa kan vara lite tuffare i sin bedömning och ge avslag om de anser att du exempelvis har för låg inkomst eller för mycket skulder sedan tidigare. Andra kan vara mer tillåtande och kanske till och med aktivt leta efter kunder med en viss kreditprofil.

 
På samma sätt kan även räntan skilja sig åt beroende på vilken långivare du väljer. Eftersom långivarna sätter räntan individuellt baserat på varje enskild kund förutsättningar kan du aldrig veta vad räntan blir i förväg. På ett lån 500 000 kr kan även relativt små skillnader i ränta betyda en kännbar skillnad i faktiskt kostnad. En procent mer i ränta på 500 000 kr betyder 5 000 kr mer i räntekostnad det första året och ännu mer utslaget över lånets fulla löptid. Det är just därför du ska jämföra olika alternativ hos oss innan du bestämmer dig.
 

 

Tänk på detta innan du lånar 500 000 kronor

Att låna 500 000 kronor är ett stort åtagande. En halv miljon kronor är mycket pengar och du kommer sannolikt att betala av på lånet under en längre tid, i de flesta fall åtskilliga år. Det första du bör gör innan du söker lånet är att ta reda på hur stor kostnad du egentligen klarar av. Hur mycket inkomster har du? Gör gärna en budget för dina fasta utgifter. Då ser du snabbt hur stor mycket du klarar av att betala varje månad. Du kan använda ansökningsformuläret högst upp på den här sidan för att se den ungefärliga kostnaden för att låna 500 000 kr med den löptid du väljer.
 
Tänk på att kostnaden du ser i formuläret på den här sidan är ett skattning och det kan tänkas att ditt lån kommer se annorlunda ut. Självklart kan du alltid jämföra kostnaden för lån hos våra olika långivare genom att ansöka direkt. Då får du låneerbjudande från de olika långivarna med information om exakt vilken ränta de kan ge dig på ditt lån. Ansökan är inte bindande, så det går utmärkt att använda vår tjänst som enbart för att jämföra.

 

Vad kan jag använda lånet till?

Vi förmedlar så kallade privatlån (samma sak som blancolån). När du lånar 500 000 kr genom oss behöver du alltså inte ställa upp en säkerhet för lånet, vilket är ett vanligt krav för bolån. Det här betyder också att du är fri att använda pengarna till vad du vill. Köp en ny bil, renovera hemmet eller gör du något annat du drömt om.

Ett lån på 500 000 kr är ett relativt stort lån som räcker till mycket. Varför inte passa på att använda de 500 000 kronorna till att bli av med eventuella tidigare skulder? Genom att betala av kreditkortsskulder och mindre privatlån är det möjligt att få en lägre månadskostnad och mer pengar över till annat.

eftersom ränta på mindre lån generellt är högre än de lån vi förmedlar. Dessutom slipper du både onödiga avgifter och trassel med flera olika fakturor i slutet av månaden.
 
Räntan på smålån, kreditkortsskulder och avbetalningslån är så gott som alltid betydligt högre än vad den är på de lån vi förmedlar. Har du många skulder kan enbart avgifterna, till exempel avi- och handläggningsavgift för varje skuld, bli en rejäl kostnad. Genom samla dina mindre skulder i ett större lån slipper du betala onödiga avgifter till flera olika företag och får en enda faktura att hålla reda på.
 
 

Har du dyra lån och krediter sedan tidigare? Lös dem och pressa ner din ränta och månadskostnad rejält med ett omstartslån.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej