Vilka av dina drömmar kan slå in med 50 000 kr?

Läs, få inspiration och se vad femtiotusen kronor kan göra i ditt liv. Med vår hjälp kan du låna pengar fort, enkelt och med en säkerhet att du får det bästa möjliga alternativet.

Vad får man för 50 000 kr idag?

Det finns en hel del att införskaffa för det beloppet. Men om vi har i åtanke vad man bör och inte bör låna till så blir valmöjligheterna färre. Att låna till konsumtionsvaror, som en stor fest eller hushållsartiklar, kan vara kul men är inte att rekommendera. Minnet består men varan förgås och det enda du har kvar i längden är kostnaden. Av den anledningen bör du välja att spara till de kostnaderna om den möjligheten finns.

 

Starta ett företag kostar idag 50 000 kr och det är en investering som du, om allt går väl, kommer ha nytta av under lång tid framöver. Avbetalning av andra, dyrare krediter och köksrenovering är andra exempel på mer bestående saker du kan göra med pengarna. Om du lånar till en lägre ränta kan du tjäna på det både månadsvis och totalt sett.

 

En resa för familjen 

Att spara till resor är alltid bäst. Men livet är inte upplagt efter en specifik plan, därmed finns det tillfällen då lånade pengar är bra att resa för. Hinner du inte spara till en semester men har stabil inkomst kan ett lån vara en god idé. Då kan du resa inom den tid du har möjlighet och sedan avbetala resan i efterhand.

 

En bättre begagnad bil, husvagn, hästtransport eller liknande

Billån, husvagnslån och liknande kapitalvaror ställer flera krav som måste uppfyllas inte de kan genomföras. Genom ett privatlån har ni möjlighet att köpa en äldre bil och kan då undgå kontantinsatsen som annars kan sätta käppar i hjulen. Det samma gäller för husvagnar och hästtransporter. Med ett lån via vår tjänst har ni friheten att välja det köp som passar dig bäst.

 

En mindre renovering i hemmet eller sommarstugan

För ett lån på 50.000 kr med hanterbar låneränta får du relativt mycket gjort. Exempelvis kan ett vanligt sovrum totalrenoveras för ungefär hälften. När det gäller kök och badrum är det mer pengar inblandat. Men om du har ett kapital att lägga till är det bara positivt. Ju mindre lån du tar, ju mindre blir totalkostnaden.

 

Ansök om att låna 50 000 kr – använd vårt formulär

Det tar enbart någon minut att fylla i. Inom kort får du ett eller flera alternativ på långivare. När ni har bestämt er kan du signera med bank ID och göra det du önskar inom några dagar. Eftersom lånet är utan säkerhet finns det inga tillhörande krav. Det är den valfriheten och flexibiliteten som gör osäkra lån väldigt populära.

 

Att rådfråga är kostnadsfritt 

Är du osäker på om du behöver ett lån? Eller om pengarna verkligen hjälper din situation? Det kan vara svårt att veta vilket alternativ som passar just dig. Var inte rädd och skäms inte för att rådfråga med någon som arbetar med ekonomi.

 

När det rör våra tjänster kan vi svara på frågor, vår kundservice står gärna till tjänst. Sedan finns det gratis rådgivning i varje kommun dit du kan vända dig. En person med utbildning inom ekonomi kan vara till stor nytta även för de utan skulder. Så bara fråga om det är något och få det mesta ut av ditt lån.

 

Behöver du mer pengar?

Låna 70 000 kr

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej