Låna 400 000 kr – Köp en butik eller hårsalong

Med 400 000 kr har du möjlighet att satsa på något stort. Genom att göra ordentliga efterforskningar kan du göra bra investeringar eller affärer på den nivån. Att låna 400 000 kr kan vara både stort och förväntansfullt. Vi vill hjälpa dig att att få ut det mesta av lånet – oavsett om det är på 10 000 eller 400 000 kronor. När du vet vad du ska använda pengarna till kan du söka via oss och få det bästa lånet för din situation.

 

Om du önskar att öppna en butik eller hårsalong kan det vara möjligt med ett lån på 400 000 kr. Snittpriset kan skilja på olika städer och företag men är en fingervisning. Att köpa en färdig salong eller butik ger en färdig produkt och ett kundunderlag som väntar på dig, redo att generera inkomster.

 

Butiker och mindre affärer är ett brett uttryck och kan innebära en mängd olika yrkesområden. Det finns djuraffärer, klädbutiker och butik med ekologiska barnleksaker. Hittar du en butik till salu kan du fortsätta med samma varor alternativ byta inriktning till det du har passion för.

 

Låna till att byta tak och installera solceller

Du kan faktiskt investera i ert hem genom att lägga solpaneler. Med ett lån på 400 000 kr kan ni dessutom lägga om delar av taket. Ungefärligt pris på ett 80 kvm takyta enligt Vattenfalls hemsida är cirka 245 000 kr. Med tanke på att det finns avdrag för installationer likt solceller är det en bra investering för den långsiktige. Den el du får över kan du sedan sälja till elbolaget.

 

Med ett snittpris på strax under 250 000 kr har du hela 150 000 kr kvar till renovering av taket innan installation av solpanelerna. Det är av stor vikt att underhålla tak och reparera det snarast möjligt då en skada har uppstått. Gör man inte det är risken stor för mer skador och därmed mer kostnader.

 

Köp en bra husvagn eller lägg till lite och köp en husbil

Prisskillnaden på husvagn och husbil är stor. Det är en smaksak om man föredrar den ena över den andra. Lånar du 400 000 kr kan ni köpa en husvagn begagnad med endast några få år på nacken. Trots att det är begagnat är oftast skicket oerhört bra i den prisklassen.

 

Husbilar kostar egentligen runt 500 000 kr. Men bland de begagnade kan man hitta några få för strax över 400 000 kr. Med en husbil kan man enkelt köra och campa nästan var som helst. Man kan också ställa upp även på små platser vilket en husvagn inte kan.

 

Hör av er till oss, vi gör grovjobbet, ni får lånet

Vi anser att alla har rätt till det bästa möjliga lånet för just dem. Därför jobbar vi hårt med att hitta de främsta villkoren, helt utan kostnad.

Det ska inte behöva vara svårt att välja rätt långivare och därför vi hjälper dig med att hitta rätt i djungeln av låneinstitut. Vi kan också ge rådgivning om du undrar över något rörande våra tjänster.

 

Så ansök om att få låna 400 000 kr genom oss eller vilket annat belopp som helst som ett lån 70000 kr och få de bästa villkoren och de förmånligaste räntorna.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej