Låna 300 000 kr – Kontantinsatsen för ett bostadsköp

Köpa en bostad eller kanske skaffa ett kapital för eget husbygge? Med ett lån på 300 000 kr får du möjlighet att uppfylla en hel del drömmar. Läs och få inspiration på hur du kan få ut det mesta av lånet. När du väl bestämt  finns vi här. Ansök via oss och få de bästa villkoren!

 

Om du har en bostad som kostar 2 miljoner kr blir kontantinsatsen 300 000 kr. För den summan finns det många fina villor, lägenheter eller kanske en gemytlig stuga vid havet. Eftersom vi kan hjälpa dig att hitta lån till låg ränta behöver det inte bli onödigt dyrt. Många tar ett privatlån för att lägga kontantinsatsen eftersom lagen kräver att man enbart belånar bostaden upp till 85% av köpeskillingen.

 

Det är mycket pengar vilket inte alla har möjlighet att spara till under en överskådlig tid. Du kanske har hittat en bra affär och då är det endast en begränsad tid du har på er att göra köpet. Då kan ett lån utan säkerhet vara ett bra alternativ.

 

Renovera bostaden

Ska du renovera en hel bostad behöver du planera och göra efterforskningar. Alla hem har olika förutsättningar och behov. Ungefärligt pris enligt flertalet forum på nätet kostar en kvm mellan 8 000 – 12 000 kr, då är det en totalrenovering exklusive inredningen.

 

Om vi ser på det priset har du råd att totalrenovera 37,5 kvm. Arbete och grävning / rörläggning är bland de dyraste inom renoveringar. Om du möjlighet att låna 300 000 kr kan du rådgöra med en byggmästare och förklara dina önskemål samt budget. Tillsammans kan ni få fram en bra plan över vad du kan åstadkomma. Många hem behöver inte en helrenovering utan mindre arbete, då kan pengarna räcka mycket längre.

 

Ny Volvo XC40 eller kanske en finare elbil

Med privatlån på 300 000 kr kan du köpa en Volvo XC40 direkt från fabrik till en kostnad av ca 294 500 kr. Sedan kan du köpa en bil till högre nypris om ni köper den begagnad. Och många begagnade bilar har bra pris och ser ut som nya.

 

Eftersom det med vanliga billån inte är möjligt att köpa vilken bil som helst kan ett lån utan säkerhet vara att föredra. Det samma gäller för köp av samlarbilar. Eller varför inte låta drömmen om en cabriolet slå in och njut av de soliga dagarna extra mycket.

 

Välj det rätta lånet för er

Det finns en uppsjö av låneinstitut och att ta den första kan stå er dyrt i slutändan. Eftersom räntesatsen skiljer sig mycket långivare emellan behöver du undersöka vilka villkor de alla har. Det är tidskrävande och sällan roligt. Av den anledningen finns vi!

 

Hör av dig till oss alternativ ansök direkt här på vår sida. Genom en enkel ansökan kan du få ett eller flera erbjudanden. Då behöver ni enbart läsa de villkor som passar dig och sparar därmed tid. Som om det inte var bra nog kan du signera avtalet direkt med bank ID. Efter bara några dagar kan dina  drömmar slå in!

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej