Låna 250 000 kr – Kontantinsats till hus, lägenhet eller stuga

Med ett lån på 250 000 kr får du många möjligheter. Betala kontantinsatsen till den nya bostaden eller kanske höja värde på det befintliga huset med hjälp av en pool? Ett lån är ibland en investering som tar dig närmare de stora målen i livet.

 

Vi hjälper dig att hitta bästa lånet

Om du exempelvis har hittat en ny bostad till ett värde på 1,6 miljoner kr kan du låna 250 000 kr och flyga under radarn eftersom insatsen på huset då blir 240 000 kr. Beroende på vart i landet du bor och hur stort bostaden du letar efter är kan det var mer eller mindre enkelt att hitta ett boende på den prisnivån. Men en finare lägenhet och stugor finns tillgängliga på många orter runt om i landet för det priset.

 

Med ett lån på 250 000 kronor är det också möjligt att dels betala kontantinsatsen och dels köpa inredning eller något annat som lockar. Ibland kan man hitta en bostad där lite renovering behövs. Om man är villig att renovera efter ett köp finns det fler bostäder att välja mellan. Med renoveringsbehov sänks värdet och har man lite tur kan det bli en bra affär.

 

Anlägga trädgården eller bygga garage

Andra saker som är möjliga att göra med ett lån på 250 000 kronor är att anlägga en relativt stor trädgård eller bygga ett garage. Om man ser runt bland olika typer av garage är det mycket att välja bland. Ett dubbelgarage strax under 40kvm i trä kostar ungefär 90 000 kr exkl. arbetet. Självklart är det stora variationer beroende på om man anlitar hantverkare, köper färdigbyggt garage eller gör allt själv.

 

Att anlita någon samt material för att anlägga en trädgård varierar också mycket i pris. Men för att ha en lite aning om kostnaden kan ni söka efter landskapsarkitekters och byggares egna berättelser på internet. Genom att läsa om andras erfarenheter kan du bilda dig en uppfattning. Det finns sidor med gratis rådgivning gällande byggkostnader och liknande.

 

Hör av er så hjälper vi er till det bästa lånet

Vi arbetar för att du ska få ett lån med villkor som passar just din förutsättningar. Med många alternativ är det svårt och tidskrävande att själv gå igenom alla val. Vi gör jobbet åt dig, allt du behöver göra är att ansöka, invänta svar och välja. Vi gör grovjobbet helt utan kostnad!

Om det uppstår frågor kring våra tjänster är dualltid välkomna att kontakta oss.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej