Låna 250 000 kronor utan säkerhet

Funderar du på att teckna ett lån? Då vill du ha så låg ränta som möjligt. Ett lån på 250 000 kr är mycket pengar

 • Låna 250 000 kr utan säkerhet
 • Jämför långivarnas villkor och kostnader
 • Endast en kreditupplysning
 • Tjänsten är helt gratis
10 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet


Möjlig månadskostnad:


Jag vill samla/lösa lån

Ange om du vill lösa lån eller inte

1 000 kr 600 000 kr

Ange hela tusental inom det angivna intervallet

Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

Ange en giltig e-postadress

Genom att gå vidare samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.Ange syftet med lånet

Genom att skicka in formuläret godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

Låna 250 000 kr utan säkerhet

Behöver du ett lån? Hos kan du jämföra lån från flera ledande långivare. När du ansöker om ett lån på 250 000 kronor hos oss får du automatiskt svar erbjudanden från flera långivare. Varje erbjudande innehåller utförlig information om lånet. Vi gör en kreditupplysning direkt, vilket innebär att du snabbt får besked om vilken ränta du får för ditt lån 250 000 kr hos varje långivare.

Ställ långivarnas villkor mot varandra och välj det alternativ som passar dig bäst.  Något som ger dem starka incitament att erbjuda så bra villkor som möjligt i form av låg ränta och lite avgifter.  Vi tar bara en UC trots att du får svar från många långivare. På så sätt kan du göra ett bra och låg ränta och utan försämra din kreditvärdighet i onödan.

Låna 250 000 kr utan säkerhet:

 • Jämför långivarna gratis
 • Ingen säkerhet krävs
 • Endast en UC
Familj utanför sin bostad

Låna 250 000 kr till vad du vill

Vi förmedlar lån utan säkerhet. När du lånar 250 000 kr genom oss kan du använda pengarna till precis vad du vill. De är inte låsta till ett specifikt ändamål eller en vara som de flesta billån och bolån är. Kanske behöver du renovera huset, en ny bil eller grundplåten till en egen firma? Du bestämmer själv.

Lånen kommer också med rörlig ränta, vilket både tenderar att bli billigare och ger mer frihet än lån med bunden ränta. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad och anpassa din inbetalningar för att snabbare får ner lånebeloppet och dina räntekostnader.

Med ett lån på 250 000 kr får du många möjligheter. Varför inte passa på att lösa tidigare lån och krediter?. Har du flera mindre lån som snabb- och avbetalningslån betalar du sannolikt en hög ränta. Flera mindre lån betyder också att du betalar ett flertal avgifter. Utslaget på ett år eller lånet hela löptid blir det här mycket pengar. Genom att slå ihop lånen i ett större hopbakslån  får du alla lånekostnader på en och samma faktura. Du slipper onödiga avgifter och har goda möjligheter att få en betydligt bättre ränta.

Krav för att låna 250 000 kr

Våra grundkrav för att ansöka om ett lån på 250 000 kronor är att du är 18 år gammal, folkbokförd i Sverige sedan minst tolv månader. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr i månaden och får inte ha skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej, förutsatt att de är helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

Vissa långivare kan låna ut 250 000 kr även om du har betalningsanmärkningar. Det är dock inte alla som har den policyn. Du får automatiskt erbjudanden från alla långivare som har ett erbjudande till dig efter att du skickat in din ansökan.

Tänk på att olika långivare gör olika riskbedömningar. Det betyder att kraven kan variera något. Beroende på hur din ser ut kan också räntan och betalningsvillkoren skilja sig åt mellan från en långivare till en annan. Det är just därför du ska jämföra långivarnas innan du bestämmer dig.

Grundkrav för att låna 250 000 kr

 • Minst 18 år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Inga skulder hos Kronofogden

Låna med medsökande

Det är i första hand din inkomst och din ekonomiska historik som avgör vad räntan blir på ditt lån. Har du en bra inkomst, fast anställning och ordnad ekonomi har du goda möjligheter att få en riktigt bra ränta. Om du inte har det kan du förbättra dina chanser att få en låg ränta genom att söka tillsammans med en annan person, en medsökande. Då är ni två som delar på betalningsansvaret för de 250 000 kronorna. Långivaren tar därmed statiskt sett en mindre risk och kan ofta erbjuda dig en lägre ränta i gengäld.

Frågor och svar om att låna 250 000 kr

Gör ni bara en kreditupplysning?

Ja, det stämmer! Vi använder oss av koppling till Upplysningscentralen  som utvecklats särskilt för låneförmedlare. Det innebär att alla långivare vi samarbetar med automatiskt får tillgång till dina kredituppgifter när du skickat in din ansökan. Därför lagras bara en notering hos UC trots att du får svar och låneerbjudande från många långivare. På så sätt kan du jämföra villkor och ränta för ett lån på 250 000 kronor hos olika långivare utan att försämra din kreditvärdighet och chanser att få lån till bra villkor i framtiden.

Hade du istället ansökt om lånet hos flera långivare på egen hand hade en notering lagrats vid varje tillfälle. För att få erbjudanden från 15 långivare, hade du varit tvungen att ansöka 15 gånger och fått lika många noteringar hos UC.

Vad är kraven för att låna 250 000 kr?

De grundläggande kraven för att låna 250 000 kr är att du är 18 år gammal och har en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Inkomsten ska vara i form av arbete eller pension. Du ska också vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader och inte ha skuldkonto hos Kronofogden. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej så länge de är helt återbetalda sedan minst sex månader.

Om har en låg inkomst kan du förbättra dina chanser att få lånet beviljat genom att söka tillsammans med en annan person. Har du en medsökande på lånet är ni två personer som delar på ansvaret att betala tillbaka de 250 000 kronorna. Era inkomster räknas också ihop. Det betyder att du får fler valmöjligheter och goda chanser att få en lägre ränta än vad du annars skulle ha fått.

Går det att lösa lånet i förtid?

Ja. Lånen vi förmedlar är lån utan säkerhet och kommer med rörlig ränta. Det betyder att du när som helst kan lösa lånet helt utan extra kostnad. Det är också möjligt att betala snabbare på lånet än planerat genom att göra extraamorteringar. Då får du snabbare ner lånebelopp och sänker dina räntekostnader. det kan vara klokt att göra extra inbetalningar om du är egenföretagare, frilansare eller av annan anledning har oregelbunden inkomst. Betalar du snabbare får du en lägre räntekostnad för lånet än om du betalar av under lång tid.

Vilka långivare samarbetar ni med?

Vi jämför och förmedlar för närvarande lån från: Avida Finans, Brocc, Collector bank, Credento, Ikano Bank, Komplett bank, Konsumentkredit, Lendify, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, MedMera bank (COOP), MoneyGo, Nordax bank, Nordnet Bank, Northmill bank, Nystart Finans, Re:member, Resurs bank, Santander Consumer Bank, Sevenday Bank, Wästgöta finans. Alla långivare vi samarbetar med står under tillsyn av Finansinspektionen.

Vad blir räntan på mitt lån?

Vi förmedlar lån med rörlig ränta. När du lånar 250 000 kr genom oss kan alltså räntan gå och upp ner under lånets löptid. Räntan (årsräntan) hos de långivare vi samarbetar ligger på 2,95% till 25,95%. Den högsta möjliga effektiva räntan du kan få på ett lån är 29,27% (2021-02-05). Det är långivaren som sätter den slutgiltiga räntan på ditt lån och den bestäms på individuell basis efter kreditprövning. Det alltså din inkomst och tidigare ekonomiska historia som avgör vad räntan blir på ditt lån. Inkomst, boendeform och eventuella tidigare lån är viktiga faktorer när räntan sätts. Räntan kan också variera mellan olika långivare eftersom de gör olika bedömningar. Det är därför det är smart att jämföra olika alternativ hos en låneförmedlare som oss på Likvidum innan du bestämmer dig.