Låna 250 000 kr utan säkerhet

Behöver du ett lån? Hos kan du jämföra lån från flera ledande långivare. När du ansöker om ett lån på 250 000 kronor hos oss får du automatiskt svar erbjudanden från flera långivare. Varje erbjudande innehåller utförlig information om lånet. Vi gör en kreditupplysning direkt, vilket innebär att du snabbt får besked om vilken ränta du får för ditt lån 250 000 kr hos varje långivare.

 

Ställ långivarnas villkor mot varandra och välj det alternativ som passar dig bäst.  Något som ger dem starka incitament att erbjuda så bra villkor som möjligt i form av låg ränta och lite avgifter.  Vi tar bara en UC trots att du får svar från många långivare. På så sätt kan du göra ett bra och låg ränta och utan försämra din kreditvärdighet i onödan.

 

Låna 250 000 kr utan säkerhet:

 

  • Jämför långivarna gratis
  • Låg ränta, från 2,95%
  • Endast en UC

Låna 250 000 kr till vad du vill

Vi förmedlar lån utan säkerhet. När du lånar 250 000 kr genom oss kan du använda pengarna till precis vad du vill. De är inte låsta till ett specifikt ändamål eller en vara som de flesta billån och bolån är. Kanske behöver du renovera huset, en ny bil eller grundplåten till en egen firma? Du bestämmer själv.

 

Lånen kommer också med rörlig ränta, vilket både tenderar att bli billigare och ger mer frihet än lån med bunden ränta. Du kan när som helst lösa lånet utan extra kostnad och anpassa din inbetalningar för att snabbare får ner lånebeloppet och dina räntekostnader.

 

Med ett lån på 250 000 kr får du många möjligheter. Varför inte passa på att lösa tidigare lån och krediter. Har du flera mindre lån som snabb- och avbetalningslån betalar du sannolikt en hög ränta. Flera mindre lån betyder också att du betalar ett flertal avgifter. Utslaget på ett år eller lånet hela löptid blir det här mycket pengar. Genom att samla lånen i ett större får du alla lånekostnader på en och samma faktura. Du slipper onödiga avgifter och har goda möjligheter att få en betydligt bättre ränta.

 

Krav för att låna 250 000 kr

Våra grundkrav för att ansöka om ett lån på 250 000 kronor är att du är 18 år gammal, folkbokförd i Sverige sedan minst tolv månader. Du ska också ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr i månaden och får inte ha skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder hos Kronofogden är okej, förutsatt att de är helt återbetalda sedan minst sex månader tillbaka.

 

Vissa långivare kan låna ut 250 000 kr även om du har betalningsanmärkningar. Det är dock inte alla som har den policyn. Du får automatiskt erbjudanden från alla långivare som har ett erbjudande till dig efter att du skickat in din ansökan.

 

Tänk på att olika långivare gör olika riskbedömningar. Det betyder att kraven kan variera något. Beroende på hur din ser ut kan också räntan och betalningsvillkoren skilja sig åt mellan från en långivare till en annan. Det är just därför du ska jämföra långivarnas innan du bestämmer dig.

 

Grundkrav för att låna 250 000 kr

 

  • Minst 18 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
  • Inga skulder hos Kronofogden

 

Låna med medsökande

Det är i första hand din inkomst och din ekonomiska historik som avgör vad räntan blir på ditt lån. Har du en bra inkomst, fast anställning och ordnad ekonomi har du goda möjligheter att få en riktigt bra ränta. Om du inte har det kan du förbättra dina chanser att få en låg ränta genom att söka tillsammans med en annan person, en medsökande. Då är ni två som delar på betalningsansvaret för de 250 000 kronorna. Långivaren tar därmed statiskt sett en mindre risk och kan ofta erbjuda dig en lägre ränta i gengäld.

 

Har du dyra lån och krediter sedan tidigare? Samla lånen i ett större lån och få lägre ränta och månadskostnad

Trustpilot

Frågor och svar

Gör ni bara en kreditupplysning? accordian

Vad är kraven för att låna 250 000 kr? accordian

Går det att lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vad blir räntan på mitt lån? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

När betalas pengarna ut? accordian

Kostar det något att jämföra lån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej