Lån 200 000 kronor till låg ränta

Behöver du låna 200 000 kronor? Jämför lån och långivarna hos oss innan du bestämmer dig. Ett lån på 200 000 kr är ett relativt stort lån. Det innebär att även relativt små skillnader i ränta kan en rejäl skillnad när det kommer till kostnad. Lånar du betyder en procent extra ränta att du betalar 2 000 kr mer per år. Utslaget över lånets löptid rör det sig om tiotusentals kronor. Det är just därför du ska jämföra olika alternativ innan du tecknar ett lån.

 

Vi har samlat ett urval av Sveriges främsta långivare hos oss. När du skickar in en ansökan om att låna 200 000 kr får du automatiskt svar från alla långivare som kan låna ut pengarna till dig. Du kan sedan i lugn och ro jämföra det olika alternativen och välja det bästa erbjudandet. Genom att ställa långivare mot varandra sätter du också press på dem att erbjuda en så bra ränta som möjligt.

 

  • Låna 200 000 kr utan säkerhet
  • Ställ långivarnas erbjudande mot varandra
  • Ränta från 2,95%
  • Endast en UC

Jämför lån på 200 000 kr utan att riskera din kreditvärdighet

När du ansöker om ett lån görs alltid en kreditprövning. Det gör långivaren för att ta reda hur stark din betalningsförmåga är, alltså om du klarar av att betala lånet. Vid kreditprövningen tittar man på saker som din inkomst, anställningsform, eventuella skulder och hur du skött tidigare betalningar.

 

I de flesta fall anlitar långivare kreditupplysningsföretaget Upplysningscentralen för att få den här information. Varje gång du söker ett lån sparas en notering hos Upplysningscentralen. Att ha många notering hos dem är försämrar din kreditvärdighet, vilket gör det svårare och dyrare att lån pengar nästa gång. Det vill du så klart undvika.

 

Vi tar bara en UC trots att du får svar från många långivare. Vi använder en koppling till UC som utvecklats särskilt för låneförmedlare. Det innebär att alla långivare får tillgång till en information de behöver om dig så fort du skickat in din ansökan. På så sätt kan du få erbjudanden från ett flertal långivare samtidigt som endast en notering sparas hos UC. Du får all information du behöver för att hitta det billigaste lånet utan försämra din kreditvärdighet i onödan.

 

Låna 200 000 kr till vad du vill

Vi förmedlar lån utan säkerhet. Om du lånar 200 000 kr genom oss är du fri att använda pengarna till precis vad du vill. De är inte låsta till en särskilda vara eller ett specifikt ändamål som ett lån med säkerhet (t.ex de flesta bolån) är. Kanske funderar du på att köpa en ny bil, bli med båt eller så behöver du renovera hemma?

 

Du kan också använda lånet till att lösa tidigare krediter och lån. Om du har mindre krediter som avbetalningslån, smslån och kreditkortsskulder betalar du sannolikt en ganska hög ränta för dem. Varje lån kommer också med avgifter, som handläggnings- och aviavgifter. Har du flera lån blir det här snabbt mycket pengar. Genom att samla dina lån i ett större omstartslån får du alla kostnader samlade på en och samma faktura. Du slipper betala flera olika avgifter och har goda chanser att få en markant lägre ränta.

 

Låna 200 000 med betalningsanmärkning

Har du en eller flera betalningsanmärkningar? Det behöver inte vara kört för det. Vissa långivarna är strikta och beviljar inte lån till personer som har betalningsanmärkningar. Andra har en mer flexibel policy. Att du haft ekonomiska svårigheter och dragit på dig en betalningsanmärkning tidigare i livet behöver inte betyda att din ekonomi är i dålig skick idag.

 

Alla kan drabbas av sjukdom, arbetslöshet och plötsliga utgifter. Om du har ordnat upp din ekonomi kan vissa långivare ha överseende med betalningsanmärkningar och bevilja ett lån ändå. Samtidigt begränsar en betalningsanmärkning dina valmöjligheter, eftersom alla inte är beredda att göra det.

 

Räntan kan också skilja sig åt mellan olika långivare som kan låna ut 250 000 kr trots betalningsanmärkning. Det är därför du ska jämföra långivare innan du bestämmer dig. Du får alltid information om långivaren accepterar sökande som har betalningsanmärkningar i låneerbjudandet du får efter att du skickat in din ansökan. Där får du också information om vilken ränta du får på ett lån på 200 000 kronor.

 

Få gratis rådgivning

Det går alltid bra att kontakta oss när du har frågor om lån – oavsett om du funderar på att låna 200 000 kr eller behöver ett mindre summa. Våra kunniga rådgivare för din skull och svarar på alla typer av frågor. Du kan också kontakta en rådgivare i din hemkommun. Rådgivning om skulder och ekonomi är kostnadsfritt vilket är väldigt bra resurs för alla.

 

Har du dyra lån sedan tidigare? Samla lånen i ett större lån och få en lägre månadskostnad

Trustpilot

Frågor och svar

Gör ni bara en kreditupplysning? accordian

Vad är kraven för att låna 200 000 kr? accordian

Går det att förtidslösa lånet? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vad blir räntan på lånet? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Kostar det något att jämföra lån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej