Låna 200 000 kronor

Behöver du låna 200000 kr? Vi hjälper dig att få en bra ränta

Funderar du på att låna 200000 kr?  Hos Likvidum kan du jämföra räntan på lån olika långivare och sedan välja det billigaste alternativet. Det smarta sättet att låna 200 000 kr. 

 

 • vit bock i blå cirkelLåna 200 000 kr utan säkerhet
 • vit bock i blå cirkelJämför långivarnas villkor innan du bestämmer dig
 • vit bock i blå cirkelTjänsten är gratis – Endast en UC
 1. kr

  Ange ett värde mellan 10 000 och 600 000 i hela tusental

  Ange en giltig återbetalningstid

  10 000 kr
  600 000 kr

  Din uppskattade månadskostnad: 0 kr

  Ange ett giltigt lånesyfte

  Ange ett giltigt personnummer med fyra siffror för årtal

  Ange en giltig e-postadress

  Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

  Genom att gå vidare samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.

 2. Huvudsökandes uppgifter

  Ange ett giltigt civilstånd

  Ange en giltig sysselsättning

  Med denna ansökan godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

 3. Medsökandes uppgifter

  Ange ett giltigt personnummer

  Ange en giltig e-postadress

  Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

  Ange ett giltigt civilstånd

  Ange en giltig sysselsättning

  Med denna ansökan godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

1 2

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån på 200 000 kr, 9 år, nominell ränta 5,3% och 0 kr i start-/aviavgift blir effektiv ränta 5,43%. Totalkostnad: 251 911 kr eller 2 333 kr/månad fördelat på 108 inbetalningar. Individuell ränta 2,95%–25,95% (effektiv ränta 2,99%–29,27%). Återbet. tid 1–15 år. (2021-07-27).

Säker ansökan
BankID UC

Lån 200 000 kronor med riktigt bra villkor

Behöver du låna 200 000 kronor? Jämför olika lån och långivarnas villkor innan du bestämmer dig. Ett lån på 200 000 kr är ett relativt stort lån. Det innebär att även relativt små skillnader i låneränta betyder en rejäl skillnad när det kommer till kostnad.

 

När du lånar 200 000 betyder två procent extra ränta att du betalar 4 000 kr mer enbart under det första året. Utslaget över lånets löptid rör det sig om tiotusentals kronor. Det är just därför du ska jämföra olika alternativ innan du tecknar ett lån.

 

Vi har samlat ett urval av Sveriges främsta långivare hos oss. När du skickar in en ansökan om att låna 200 000 kr får du automatiskt svar från alla långivare som kan erbjuda dig ett lån. Du kan sedan i lugn och ro jämföra det olika alternativen och välja det bästa erbjudandet. Genom att ställa långivare mot varandra sätter du också press på dem att erbjuda en så bra ränta som möjligt.

 

 • Låna 200 000 kr utan säkerhet
 • Ställ långivarnas erbjudanden mot varandra
 • Gratis att jämföra räntor
 • Endast en UC

Jämför lån på 200 000 kr utan att riskera din kreditvärdighet

När du ansöker om att låna 200 000 görs alltid en kreditprövning. Det gör långivaren för att ta reda hur stark din betalningsförmåga är, alltså om du klarar av att betala tillbaka lånet och tillhörande räntor. Vid kreditprövningen tittar man på saker som din inkomst, anställningsform, eventuella skulder och hur du skött tidigare betalningar.

 

Ansöker du om att låna 200 000 kronor anlitar långivarna så gott som alltid kreditupplysningsföretaget Upplysningscentralen för att få den här informationen. Varje gång du söker ett lån sparas därför en notering om kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Att ha många noteringar hos UC försämrar din kreditvärdighet. Något som innebär att det blir svårare och dyrare att låna pengar nästa gång. Det vill du så klart undvika.

 

När du ansöker om att låna 200 000 kr genom oss görs däremot bara en förfrågan hos UC, trots att du får svar från många olika långivare. Vi använder en koppling till UC som utvecklats särskilt för låneförmedlare. Det innebär att alla långivare får tillgång till din kreditinformation så fort du skickat in din ansökan.

 

Tack vare vårt samarbete med UC så kan du få erbjudanden från ett flertal långivare samtidigt som endast en kreditupplysning sparas hos UC. Du får all information du behöver för att hitta det billigaste möjliga lånet (utifrån din förutsättningar) på 200 000 kronor utan försämra din kreditvärdighet i onödan.

 

Låna 200 000 kr till vad du vill

Vi förmedlar lån utan säkerhet. Om du lånar 200 000 kr genom oss är du därför fri att använda pengarna till precis vad du vill. De är inte låsta till en särskilda vara eller ett specifikt ändamål som ett lån med säkerhet (t.ex de flesta bolån) är. Kanske funderar du på att köpa en ny bil, bli med båt eller så behöver du renovera hemma? Eller varför inte baka ihop tidigare krediter till ett hopbakslån och få lägre ränta och månadskostnad. Du bestämmer – vi hjälper dig att hitta det bästa alternativet.

 

Du kan också använda lånet till att lösa tidigare krediter och lån. Om du har mindre krediter som avbetalningslån, smslån och kreditkortsskulder betalar du sannolikt en ganska hög ränta för dem. Varje lån kommer också med avgifter, som handläggnings- och aviavgifter. Har du flera lån blir det här snabbt mycket pengar. Genom att samla dina lån i ett större omstartslån får du alla kostnader samlade på en och samma faktura. Du slipper betala flera olika avgifter och har goda chanser att få en markant lägre ränta.

 

Låna 200 000 med betalningsanmärkning

Har du en eller flera betalningsanmärkningar? Det behöver inte vara kört för det. Vissa långivarna är strikta och beviljar inte lån till personer som har betalningsanmärkningar. Andra har en mer flexibel policy. Att du haft ekonomiska svårigheter och dragit på dig en betalningsanmärkning tidigare i livet behöver inte betyda att din ekonomi är i dåligt skick idag.

 

Alla kan drabbas av sjukdom, arbetslöshet och plötsliga utgifter. Om du har ordnat upp din ekonomi kan vissa långivare ha överseende med betalningsanmärkningar och bevilja ett lån ändå. Samtidigt begränsar en betalningsanmärkning dina valmöjligheter, eftersom alla inte är beredda att göra det.

 

Räntan kan också skilja sig åt mellan olika långivare som kan låna ut 200 000 kr trots betalningsanmärkning. Det är därför du ska jämföra långivare innan du bestämmer dig. Du får alltid information om långivaren accepterar sökande som har betalningsanmärkningar i låneerbjudandet du får efter att du skickat in din ansökan. Där får du också information om vilken ränta du får på ett lån på 200 000 kronor.

 

Få gratis rådgivning

Det går alltid bra att kontakta oss när du har frågor om lån – oavsett om du funderar på att låna 200 000 kr eller behöver en mindre summa. Våra kunniga hjälper dig gärna att optimera dina chanser att få så bra ränta som möjligt och svarar på alla typer av frågor. Du kan också kontakta en rådgivare i din hemkommun. Rådgivning om skulder och ekonomi är kostnadsfritt.

 

Behöver du ett större lån? Hitta bästa räntan för lån på 400 000 kronor. Vi hjälper dig att jämföra långivarnas räntor villkor helt kostnadsfritt.

Vad säger kunderna?

Några av våra samarbetspartners

Vanliga frågor

Vad krävs för att låna 200 000 kr? accordian

Tar ni verkligen bara en UC? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vad blir räntan när jag lånar 200 000 kr? accordian

Är det fast eller rörlig ränta på lånet? accordian

När betalas lånet ut? accordian

Kostar det något jämför lån hos er? accordian

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej