Låna 200 000 kr – Starta en helt ny karriär eller livsstil

Gå ett nytt kapitel i livet tillmötes med hjälp av ett lån på 200 000 kr. Så gott som alla drömmer troligen någon gång om att driva ett eget företag. Kanske sitter önskan kvar att utbilda dig till något helt annat än det du valde i skolåren? Oavsett vad du drömmer finns det många möjligheter med 200 000 kr på fickan. Vi kan hjälpa dig på vägen genom att hitta ett förmånligt lån.

 

Ett exempel på vad 200 000 kronor kan göra är att lägga grundplåten till en helt ny karriär. Utbildningar kan vara kostsamma men är nödvändiga i många yrkesområden. Ett yrkesområde är skönhetssalonger och liknande. Utan diplom och utbildning blir det svårt att starta en salong.

 

Utöver kostnaden för utbildning behövs lämplig utrustning. En del går att hyra men andra behöver köpas in. Även vid yrken likt taxibolag, affär, och djurpensionat har olika utbildningar och kurser för att säkerställa ägaren till företagets kompetens. Med 200 000 kr kan du komma långt vid rätt förutsättningar och val.

 

Köp en roligare bil i mellanklassen

Flertalet bilmärken har bra modeller direkt från fabrik för 200 000 kr. Mazda, Ford och Kia är bara några att välja bland. Det finns billån men i många fall ställer de krav på att lämna bilen i pant, som säkerhet för lånet. Med ett privatlån har du en frihet, att betala av i egen takt och att lösa lånet när du sedan säljer vidare bilen eller att behålla lånet och frigöra kapital till en annan investering. Om du söker en dyrare prisklass kan ni vända er till begagnade bilar. Då finns det både SUV och andra modeller att välja bland för den här summan.

 

En mindre husvagn eller hästtransport kan köpas fabriksnya

Fyra eller fler bäddar i husvagnar kostar mer men mindre alternativt begagnade kan köpas med ett lån på 200 000 kr. Det är en av flera fördelar med att ta ett lån utan säkerhet istället för lån kopplat till transportmedlet. Du kan välja en dyrare modell som är begagnad, det är inte möjligt med husvagnlån med säkerhet.

 

När det gäller hästtransporter finns det modeller bland samtliga märken för 200 000 kronor. Märken likt Cheval och Värmlandsvagnens har i sitt sortiment transporter i den prisklassen. På tal om hästtransporter kan du faktiskt köpa både häst och transport i en lägre prisklass.

 

Baka ihop äldre lån och krediter

Eftersom vi skriver om ett osäkert lån på 200 000 kr är det fullt möjligt att förtidslösa gamla, dyrare krediter. Du kan också baka ihop lånen och få bättre villkor. Valfriheten är total och därför kan du förbättra en eller flera delar av din ekonomiska vardag.

 

Få gratis rådgivning av oss på Likvidum

Det går alltid bra att kontakta oss när du har frågor. Vi finns för din skull och svarar på alla typer av frågor. Du kan också kontakta en rådgivare i din hemkommun. Rådgivning om skulder och ekonomi är kostnadsfritt vilket är väldigt bra resurs för alla.

 

Vår vision är att alla kunder ska ha det ultimata avtalet. Eftersom det är en otrolig mängd långivare på internet idag är det inte lätt att hitta den rätta. Med vår kostnadsfria tjänst får du erbjudande istället för att du ska behöva söka. Det ger mer tid men även en säkerhet att du har det bästa lånet.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej