Starta ett Aktiebolag – låna 150 000 kr för bolag och buffert

Planer på att starta ett nytt företag eller kanske en större renovering? Med ett lån kan du uppfylla visionerna inom en kort tid. Med en väl genomtänkt handlingsplan finns det stora möjligheter att göra något riktigt bra. Få inspiration här och kom ett steg närmare drömmen.

 

Det behöver inte kosta skjortan att starta ett företag. Beroende på vilka förutsättningar du har och vilken typ av bolag du vill starta så kan ett lån vara dörröppnaren som gör skillnaden. För att starta ett aktiebolag krävs ett kapital på 50 000 kr. Det har sänkts från 100 000 kr och diskussioner finns om att sänka ytterligare, ner till 25 000 kr.

 

Med 50 000 kr i kapital har du resterande pengar till övriga saker som inventarier, lokal, avgifter, marknadsföring och mycket mera. Med företaget igång kan du amortera klart lånet enligt plan alternativt i förtid. Eftersom kapitalkravet sänktes finns det nu stora möjligheter att starta ett AB och få en flygande start med ett lån på 150 000 kr.

 

Totalrenovering av kök eller badrum

Om hemmet är i behov av renovering är det bra att i förhand beräkna och undersöka vad det kommer att kosta. Det finns lika många skillnader på kök och badrum som det finns hem. För att få en rättvis bild av pris på en renovering är en bra idé att få ett hembesök av en professionell fackman.

 

När de ser rummen framför sig kan de tack vare sin erfarenhet berätta vad som behöver göras och hur mycket varje moment kan kosta. Men det finns en god chans att få fint kök eller badrum med ett lån av den här storleken. Istället för att spara ihop kan du omgående göra allt och betala av i efterhand. Du får din renovering snabbare än vid ett sparande. Men framför allt är det bra om man har en bostad med behov av reparation, då kan man fort åtgärda problemen och undvika ytterligare skador på bostaden.

 

Ny bil i mellanklassen

När du lånar 150 000 kr kan du köpa en fabriksny bil i mellanklassen. Åtminstone av de mer prisvärda fabrikaten likt Kia, Dacia och den minsta modellen av Ford. Utöver de bilarna kan ni köpa begagnade bilar som amerikanare av de mindre modellerna. Det finns ett stort urval av bra bilar i den här prisklassen.

 

Betala av gamla krediter

Att samla gamla lån och krediter är en bra sak. Regelbundet kan man se över sin ekonomi för att ha de bästa villkoren och räntorna. Ett annat alternativ är att kombinera ditt lån. Betala en del till att förtidslösa äldre lån och ta resten av pengarna till något du önskar.

 

Tack vare den flexibilitet ett lån utan säkerhet medför öppnas många möjligheter. Är man osäker på något finns det metoder att ta till. Vår kundtjänst är en bra metod, med kunskap och erfarenhet av allt som rör våra tjänster hjälper vi gärna till att räta ut era frågetecken. Är det övriga funderingar finns det också gratis rådgivning att få, både på internet och i din hemkommun.

 

Välkommen att kontakta oss vid eventuella funderingar alternativt ansöka om ett lån direkt här på hemsidan.

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Hur sätts räntan på lånet? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej