100 000 kr – Mycket pengar på kort tid

Läs och inspireras, se hur mycket hundratusen kronor kan göra för din ekonomi. För en hel del människor kan det beloppet förhöja livskvaliteten avsevärt. Och det bästa av allt är att du kan ansöka via oss, då får ni hjälp med att hitta det bästa lånet – helt gratis.

 

Trots att 100 000 kr i en del tillfällen är mycket pengar kan det vara ganska lite i andra sammanhang. En kontantinsats för ett lägenhetsköp eller en liten bil men om du går i villatankar räcker det sällan. Oavsett hur mycket du behöver låna just nu arbetar vi för att ge dig de bästa villkoren.

 

Spara tid genom att låta oss ta fram de villkoren som är anpassade för din ekonomi. Få tid över till andra saker, till exempel att söka efter en god affär.

 

En fabriksny småbil för mindre än 100 000 kr

Söker du en ny bil är det möjligt att finansiera köpet med 100 000 kr. Ett exempel är Dacia, de har två modeller du kan köpa genom att låna 100 000 kr. Om du redan har en specifik bil du vill köpa är det bara att kolla in annonser alternativ kontakta bilhandlare. Bilhallar runt om i Sverige har ett brett urval av relativt nya bilar för den pengen.

 

Tänk på att garanti ofta medföljer vid köp genom bilhandlare, även för begagnade bilar. Jämför de med en privataffär för att se vilket köp som passar bäst. Allt beror på vad du önskar och har för behov.

 

Renovera badrummet är också en möjlighet

Det finns många badrum där 100 000 kr kan räcka till en renovering. Det finns också många guider på nätet som kan ge en bra fingervisning inför er egna renovering. Med ett lån av den storleken är det kanske kakla om och köpa ny vask och toalett. Bara de åtgärderna lyfter bostadens värde och höjer bekvämligheten ordentligt.

 

Ert kök kanske behöver nya luckor, spis och kyl/frys? En stor “make over” kan bli dyrt men att byta ut de synliga vitvarorna samt skåp förbättrar utseendet mycket. Ett råd är att göra en handlingsplan. Prata med personal på byggnadsmarknader eller där du tänkt inhandla. Ofta erbjuder de gratis rådgivning och har bra erfarenhet inom området.

 

Skapa en ny trädgård med ett lån på 100 000 kr i budget

Trädgårdslandskapet behöver även det förnyas eller fräschas upp ibland. Om du lånar 100 000 kr har du möjlighet att lägga plattor, bygga carport eller kanske göra en lekplats för barnen. Det finns fabrikstillverkade ställningar där allt från gungor, rutschkanor och kojor är klart från början. De kostar endast en bråkdel av lånebeloppet vilket ger en chans att göra om resten av trädgården samtidigt.

 

Du kan också köpa en pool. Det om något höjer standarden och trivseln oerhört mycket. En pool med måtten 4×8 m liggandes ovanför marken kan kosta mindre än 100 000 kr. Även pooler höjer värdet i en bostad men framför allt höjer det stämningen!

 

Låna 100 000 kr kan göra underverk. Känn efter vad det är du önskar göra och sök sedan enkelt via vårt formulär. Då får du alternativ presenterade med de bästa villkoren. Välj den långivare som passar dig bäst och få utbetalt inom några dagar.

 

Här gärna av dig till oss för att få hjälp med rätt lån!

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej