Låna 350 000 kronor

Behöver du låna 350000 kr? Hitta billigaste lånet med oss

Behöver du låna 350 000 kronor? Vi på Likvidum hjälper dig att hitta det billigaste lånet med den lägsta räntan. Hos oss kan du helt gratis jämföra olika banker och långivare och deras villkor. På så sätt kan du enkelt hitta det bästa lånet på 350000 kronor med lägsta räntan och månadskostnaden.

  • vit bock i blå cirkelLåna 350 000 kr utan säkerhet
  • vit bock i blå cirkelJämför flera olika banker & långivares räntor 
  • vit bock i blå cirkelLåg ränta, f.n. från 2,95 %
  • vit bock i blå cirkelHelt gratis – Endast en UC

Låna 350 000 kr utan säkerhet  – Jämför långivare och välj bästa lånet

Låna 350 000 kronor utan säkerhet med bästa möjliga villkor. Behöver du ett lån på 350 000 kronor. Det är relativt mycket pengar och sannolikt ett lån du kommer att betala på under en längre tid. Något som betyder att det är viktigt att du får så bra ränta som möjligt. På lån av den här storleken innebär nämligen relativt små variationer i ränta stora skillnader i kostnad.

 

Problemet är att du inte får reda på vad din ränta blir innan du sökt lånet. Av den anledningen är smart att du jämföra räntor och andra villkor innan du bestämmer dig, precis som du jämför priset innan du du slår till på en ny mobiltelefon eller en resa. Det är precis det vi gör, vi hjälper dig att jämföra villkoren för lån. Vi samarbetar med ett flertal av Sveriges främsta långivare. När du skickar in din ansökan får du automatiskt svar från alla långivare som har ett lånerbjudande som passar dig. Sedan kan du fritt välja det bästa och billigaste lånet. Ett smartare sätt att låna helt enkelt.

 

  • Låna 350 000 kr utan säkerhet
  • Jämför långivarna kostnadsfritt
  • Ränta från 2,95%
  • Endast en UC
  • Ansökan är inte bindande

Krav för att låna 350 000 kr

Det grundläggande kravet för att ansöka om ett lån hos oss är att du är minst 18 år och folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader. Du ska också ha en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. Inkomsten kan vara från arbete eller pension. Du får inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. Tidigare skulder till Kronofogden är okej så länge de är helt återbetalda sedan minst sex månader.

 

Tänk på att kraven kan skilja sig något på mellan olika långivare. Vissa kan ha hårdare krav än andra och tvärtom. Du får alltid information om varje långivares specifika krav och villkor i information du får efter att du skickat in din ansökan.

 

Använd Likvidum för att få bra lånevillkor 

Med ett så pass stort lån behöver du bra villkor. Annars kan den totala kostnaden bli hög och amorteringen långdragen. Om du inte själva vill lägga den tiden och energin på att leta kan vi hjälpa till. Vår kostnadsfria tjänst kan du enkelt jämföra lån och långivare och få de absolut bästa villkoren på ditt lån samtidigt som du sparar värdefull tid.

 

Vi svarar på frågor eller hjälper dig att ansöka, tillsammans hittar vi det bästa lånet för just dig!

 

Behöver du ett något mindre lån? Jämför långivarna hos oss och få bra ränta

Vad säger kunderna?

Några av våra samarbetspartners

Vanliga frågor

Görs ni verkligen bara en kreditupplysning? accordian

Vad är kraven för att låna 300 000 kr? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej