Jämför dina banklån

Allt tål att jämföras! Varje dag jämför vi olika saker, allt från vilket pålägg du vill ha på mackan till vilken bil du ska köpa. Det samma bör gälla för banklån. Se på olika villkor och räntor för att hitta den bästa möjliga banken. Det kan skilja mycket banker emellan vilket gör det än viktigare att kolla närmare på. Vi hjälper dig att jämföra lån och att få riktigt bra villkor!

 

Hitta rätt banklån snabbare och till bättre villkor

Men det tillkommer en del nackdelar. Mycket tid går till att läsa igenom alla olika långivares hemsidor. Först ska man söka efter dem och sedan läsa deras villkor. För att vara säker på att du får lån av dem behöver ni göra en ansökan. Men för varje ansökan du gör registreras en UC.

 

Vid många ansökningar kan ni få avslag av enbart den anledningen. Söka efter banklån själv kan bli missgynnande om ni inte hittar en bra långivare direkt. Det kan också vara en tidskrävande och ibland även långdragen uppgift att utföra.

 

Därför står vi till tjänst!

Vi är fullt medvetna om den tid det tar att söka, läsa och jämföra olika långivare. Av den anledningen har vi en kostnadsfri tjänst för privatpersoner där vi gör jobbet åt dig. Vi hittar den främsta banken för dig. På det sättet läser du enbart de villkor som verkligen är av intresse. Du sparar mycket tid och kan vara säker på att du har hittat det mest fördelaktiga lånet.

 

Jämför banklån från 14 av Sveriges främsta långivare

Vi har samlat 14 av Sverige främst långivare och fler tillkommer löpande. När du ansöker om ett banklån hos oss får du automatiskt svar från alla långivare som har ett erbjudande som passar dig. Därefter kan du själv välja det alternativ som passar dig. Eftersom olika aktörer på lånemarknaden tillämpar unika räntesatser och är det viktigt att du går igenom alla alternativ. Läs därför igenom villkoren för alla låneerbjudanden noggrant och titta framför allt på räntorna.

 

När du ansöker om lån hos kan du fritt välja mellan olika alternativ hos de långivare vi samarbetar med. Eftersom långivarna är måna om du ska välja deras alternativ kan man säga att de tävlar med varandra om att erbjuda så bra villkor som möjligt. Därför har du goda möjligheter att få en lägre ränta än vad du skulle fått om du ansök direkt hos långivaren. Dessutom tar vi bara en UC – trots att du får svar från flera långivare.

 

Ge oss förtroendet att jämföra banklån åt dig

Via vårt formulär kan du enkelt ansöka om banklån. Hela proceduren är enkel och går fort. När du har skickat in ansökan kontaktar och jämför vi bland några av de främsta långivarna. De som matchar era önskemål och förutsättningar får ni se närmare på. Du gör endast en ansökan men får svar från flera banker. När bara en ansökan krävs är det också endast en UC vi tar vilket gynnar dina förutsättningar.

 

Välj den du önskar ett lån av genom att signera med bank ID. Inom några dagar når pengar ditt konto och du har de ultimata villkoren. Allt går på några dagar, från att du skickar in ansökan till dess utbetalning sker.

 

Minimera tiden och maximera chanserna

Jämför banklån och få svar från flera banker är viktigt för att du ska få det mest fördelaktiga alternativet – oavsett om du behöver ett mindre privatlån eller ett större hopbakslån. Allt du behöver göra är att skriva i ansökan och skicka in. Läs alltid noggrant igenom de val du får i vårt svar och signera när du hittat en bank och ett lån som passar dig. Inom några bankdagar är pengarna på kontot. Lättare än så kan det inte bli att låna pengar!

Trustpilot

Frågor och svar om banklån

Görs ni verkligen bara en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att söka banklåna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa banklånet tidigare än planerat? accordian

Vilka långivare kan jag teckna banklån hos? accordian

Vad blir räntan på mitt banklån? accordian

Är det rörlig eller fast ränta på banklånen? accordian

När betalas banklånet ut? accordian

Kostar det något att jämföra banklån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej