fbpx

Jämför dina banklån

Allt tål att jämföras! Varje dag jämför vi olika saker, allt från vilket pålägg du vill ha på mackan till vilken bil du ska köpa. Det samma bör gälla för banklån. Se på olika villkor och räntor för att hitta den bästa möjliga banken. Det kan skilja mycket banker emellan vilket gör det än viktigare att kolla närmare på. Vi hjälper dig att göra det!

 

Att söka efter ett banklån själv är också möjligt

Men det tillkommer en del nackdelar. Mycket tid går till att läsa igenom alla olika långivares hemsidor. Först ska man söka efter dem och sedan läsa deras villkor. För att vara säker på att du får lån av dem behöver ni göra en ansökan. Men för varje ansökan du gör registreras en UC.

 

Vid många ansökningar kan ni få avslag av enbart den anledningen. Söka efter banklån själv kan bli missgynnande om ni inte hittar en bra långivare direkt. Det kan också vara en tidskrävande och ibland även långdragen uppgift att utföra.

 

Därför står vi till tjänst!

Vi är fullt medvetna om den tid det tar att söka, läsa och jämföra olika långivare. Av den anledningen har vi en kostnadsfri tjänst för privatpersoner där vi gör jobbet åt dig. Vi hittar den främsta banken för dig. På det sättet läser du enbart de villkor som verkligen är av intresse. Därefter kan du  välja om ni vill signera. Spara mycket tid och var säker på att du har det ultimata avtalet.

 

Du förtjänar att få det bästa

Läsa villkoren och se över alla bankers räntor gör att du kommer fram till det avtal med flest fördelar. Eftersom samtliga aktörer på lånemarknaden har unika räntesatser och villkor behöver du läsa igenom dem alla. Men det bästa av allt är att ni inte behöver göra grovjobbet själva, vi gör det åt dig!

 

Ge oss förtroendet att jämföra banklån åt dig

Via vårt formulär kan du enkelt ansöka om banklån. Hela proceduren är enkel och går fort. När du har skickat in ansökan kontaktar och jämför vi bland några av de främsta långivarna. De som matchar era önskemål och förutsättningar får ni se närmare på. Du gör endast en ansökan men får svar från flera banker. När bara en ansökan krävs är det också endast en UC vi tar vilket gynnar dina förutsättningar.

 

Välj den du önskar ett lån av genom att signera med bank ID. Inom några dagar når pengar ditt konto och du har de ultimata villkoren. Allt går på några dagar, från att du skickar in ansökan till dess utbetalning sker.

 

Minimera tiden och maximera chanserna

Jämför banklån och få svar från flera banker är viktigt för att ni ska få det mest fördelaktiga alternativet. Via oss kan ni få jämförelsen gjord åt er. Allt ni behöver göra är att skriva i ansökan och skicka. Läs de val ni får i vårt svar och signera om ni hittar rätt bank för er. Inom några bankdagar är pengarna på kontot. Lättare än så kan det inte bli!

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej