Jämför dina banklån

Allt tål att jämföras! Varje dag jämför vi olika saker, allt från vilket pålägg du vill ha på mackan till vilka kläder du ska ha på dig på jobbet. Så varför inte jämföra något så viktigt som ditt nästa banklån. Hos oss på Likvidum kan du jämföra lån från några av Sveriges främsta långivare. En ansökan ger dig direkt erbjudanden och detaljerade villkor från flera långivare. Du kan ställa olika långivare mot varandra och välja det lån som ger bäst villkor som låg ränta och en återbetalningstid som passar dig.

 

Därför ska du jämföra banklån:

 

  • Svar från flera långivare direkt
  • Bättre villkor som låg ränta
  • Endast en UC

 

Banklån med riktigt bra villkor

När du jämför banklån hos oss får du direkt svar från några av Sveriges främsta långivare. Du kan ställa olika lån och räntor mot varandra och välja det billigaste alternativet eller det som på annat satt passar dina förutsättningar bäst. Du slipper hålla reda på konton och ansökningar hos flera olika företag och slipper riskera din kreditvärdighet eftersom vi bara tar en UC. Framför allt har du goda möjligheter att få en riktigt bra ränta på ditt banklån. Eftersom varje långivare gärna vill ha att du väljer just deras banklån har du ett utmärkt förhandlingsläge. Långivarna tävlar i praktiken om att få dig som kund och har ett intresse av att erbjuda så bra villkor som möjligt.

 

Fakta om banklån

 

  • Banklån upp till 600 000 kr
  • Ränta från 2,95%
  • Ansök gratis

 

Hitta rätt banklån snabbare och till bättre villkor

Hitta ett banklån? Det kan jag göra själv. Jo. Men när du söker lån egen hand tillkommer flera nackdelar. Mycket tid går till att läsa igenom alla olika långivares hemsidor. Först ska man söka efter dem och sedan läsa deras villkor. För att vara säker på att du får lån av dem behöver du göra en ansökan – eventuellt hos ett flertal olika långivare. Men för varje ansökan du gör registreras en UC. Varje notering hos UV försämrar dina kreditvärdighet. För varje ansökan försämrar du dina chanser att få ett lån och villkoren på de lån du kan få blir successivt sämre.
 
Vid många tillräckligt många ansökningar riskerar du att få få avslag enbart på grund av den anledningen. Att söka många gånger kan alltså direkt missgynna dina chanser att få banklån till bra villkor om du inte har tur och blir godkänd direkt hos den första långivarna du söker hos. Dessutom kan också vara en tidskrävande och ibland även långdragen uppgift att ansöka och ta reda på villkor hos ett flertal långivare.
 
Hos oss är det tvärtom. En ansökan ger dig svar och erbjudande om banklån från flera långivare direkt. Vi tar bara en UC, så din kreditvärdighet försämras inte. Långivare tävlar dessutom i praktiken om att få dig som kund. Något som ger dig en bättre förhandlingsposition och goda möjligheter att få en riktigt bra ränta.

 

Jämför banklån från 14 av Sveriges främsta långivare

Vi har samlat 14 av Sverige främst långivare och fler tillkommer löpande. När du ansöker om ett banklån hos oss får du automatiskt svar från alla långivare som har ett erbjudande som passar dig. Därefter kan du själv välja det alternativ som passar dig. Eftersom olika aktörer på lånemarknaden tillämpar unika räntesatser och är det viktigt att du går igenom alla alternativ. Läs därför igenom villkoren för alla låneerbjudanden noggrant och titta framför allt på räntorna.

 

När du ansöker om banklån hos kan du fritt välja mellan olika alternativ hos de långivare vi samarbetar med. Eftersom långivarna är måna om du ska välja deras alternativ kan man säga att de tävlar med varandra om att erbjuda så bra villkor som möjligt. Därför har du goda möjligheter att få en lägre ränta än vad du skulle fått om du ansökt direkt hos långivaren. Dessutom tar vi bara en UC – trots att du får svar från flera långivare.

 

Ge oss förtroendet att jämföra banklån åt dig

Via vårt formulär kan du enkelt ansöka om banklån. Hela proceduren är enkel och går fort. När du har skickat in ansökan kontaktar och jämför vi bland några av de främsta långivarna. Du gör endast en ansökan men får svar från flera banker.

 

Välj det banklån som passar dig bäst och signera avtalet med bankID. Allt går på några dagar, från att du skickar in ansökan till att pengarna landar på ditt konto.

 

Jämför banklån kostnadsfritt

Det kostar inte en krona att jämföra och ansöka om banklån hos oss. Vi är fullt medvetna om den tid det tar att söka, läsa och jämföra olika långivare. Av den anledningen har vi en helt kostnadsfri tjänst för privatpersoner där vi gör jobbet åt dig. Vi hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga banlånet. På det sättet läser du enbart de villkor som verkligen är av intresse. Du sparar mycket tid och kan vara säker på att du har hittat billigaste och bästa lånet.

Trustpilot

Frågor och svar om banklån

Görs ni verkligen bara en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att söka banklåna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa banklånet tidigare än planerat? accordian

Vilka långivare kan jag teckna banklån hos? accordian

Vad blir räntan på mitt banklån? accordian

Är det rörlig eller fast ränta på banklånen? accordian

När betalas banklånet ut? accordian

Kostar det något att jämföra banklån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej