Extra trygghet i oroliga tider

Spridningen av coronaviruset påverkar oss alla. I kristider är det viktigt att fokusera på det som verkligen är viktigt. Dina nära och käras hälsa och din egen. Men det är också viktigt att hålla ordning i sin privatekonomi.

 

I tider som dessa är det särskilt viktigt med trygghet på de områden av livet vi faktiskt kan påverka. Du ska inte behöva oroa dig för din ekonomi mer än nödvändigt. Genom att ta steg för att stärka din privatekonomi står du bättre rustad inför svårare tider, både på kort och lång sikt. Det är därför vi på Likvidum finns.
 
Vi är en låneförmedlare som hjälper dig att jämföra bankernas lån och villkor så att du kan teckna lån till villkor som passar dig. Vi hjälper dig också att samla lån dina och krediter och att få en lägre ränta och månadskostnad.

 

Likvidum – Vi hjälper dig att sänka dina lånekostnader

Vi på Likvidum har samlat 15 av Sveriges främsta långivare inom privatlånesegmentet. Hos oss kan du jämföra och ansöka om att samla lån från 10 000 kronor upp till 600 000 kronor till en bra ränta. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om att samla lån och du förbinder dig inte till något. Vi tar bara en UC trots att du får svar och erbjudanden från flera långivare.

 

Samla dina lån och få lägre månadskostnad

Det står nu klart att risken för en ekonomiska konsekvenser för företag och privatpersoner i krisens spår är överhängande. Något som kan försätta många i ekonomiska svårigheter. Alldeles oavsett finns det goda skäl att se över dina lån. Har du ett eller flera lån sedan tidigare? Eller flera mindre krediter, som snabblån och avbetalningsplaner. Då är det mycket möjligt att du betalar mer än du behöver i ränta.
 
Passa på att samla dina lån och krediter i ett större lån med lägre ränta. I många fall har du möjlighet att sänka din ränta väsentligt och spara tusentals kronor. När du samlar dina lån får du inte bara lägre ränta och möjlighet till en väsentligt lägre månadskostnad. Du slipper också extra avgifter och samlar alla kostnader som rör dina lån på en faktura. Det blir både billigare och enklare.
 
När du slår ihop dina lån till ett större eller lägger om ett tidigare lån och sänker din ränta förbättrar du också din kreditvärdighet. Genom att samla dina lån får du alltså inte bara en lägre månadskostnad. Du förbättrar dina chanser att teckna nya lån till bra villkor i framtiden.

 


 

Betalskydd – En trygghetsförsäkring för din ekonomi

Om du blir drabbad av viruset antingen direkt genom att bli sjuk eller indirekt genom att förlora din inkomst ska du kunna fokusera på dig själv och dina närmaste. Med vårt betalskydd slipper du oroa dig för dina fasta kostnader.
 
Vår betalskyddförsäkring täcker inte bara kostnader för ditt lån utan även stående utgifter som hyra, telefon, el och andra försäkringar. Betalskyddet täcker kostnader upp till 8 000 kronor per månad. Ett välkommet skyddsnät att falla tillbaka på om du skulle drabbas av sjukdom eller arbetslöshet.
 

 

Så jobbar vi på Likvidum under coronakrisen

Vi på Likvidum följer utvecklingen noggrant och gör allt vi kan för att minska risken för spridning och för att avlasta samhällsviktiga funktioner. Av omtanke om våra anställda  och våra kunder och för att minska risken för smittspridning har vi har stängt vårt huvudkontor och alla anställda arbetar just nu hemifrån. En annan anledning är för se till att de som verkligen måste ta sig till jobbet kan använda kollektivtrafiken utan att utsätta sig för onödig risk.
 
Vår främsta prioritet i dessa tider är våra kunder och våra anställda. Det är viktigt att samhället och ekonomin fortsätter att fungera som vanligt där så är möjligt. Därför fortsätter vi att erbjuda våra tjänster precis som vanligt. Vår kundtjänst håller öppet under ordinarie tider och du kan kontakta våra rådgivare precis som vanligt.

 

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att ansöka om att samla lån genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej