Blancolån

 

– Hitta ditt blancolån – Välj mellan blancolån från många banker

 

Letar du efter ett blancolån? Räntan på blancolån kan skilja sig åt kraftigt. Tecknar du ett stort blancolån kan fel val betyda tusentals kronor extra i räntekostnader varje månad. Men ingen fara. Hos kan du välja mellan blancolån från många olika banker. Granska räntan på olika blancolån och välj det bästa och billigaste alternativet. Vår jämförelsetjänst för blancolån är helt gratis och ej bindande.

 

 • vit bock i blå cirkelBlancolån 10 000 kr till 600 000 kr 
 • vit bock i blå cirkelJämför blancolån från flera långivare 
 • vit bock i blå cirkelRänta, f.n. från 2,95 %
 • vit bock i blå cirkelEndast en UC
 • vit bock i blå cirkelTjänsten är helt gratis
 1. kr

  Ange ett värde mellan 10 000 och 600 000 i hela tusental

  Ange en giltig återbetalningstid

  10 000 kr
  600 000 kr

  Din uppskattade månadskostnad: 0 kr

  Ange ett giltigt lånesyfte

  Ange ett giltigt personnummer med fyra siffror för årtal

  Ange en giltig e-postadress

  Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

  Genom att gå vidare samtycker jag till Likvidums integritetspolicy.

 2. Huvudsökandes uppgifter

  Ange ett giltigt civilstånd

  Ange en giltig sysselsättning

  Med denna ansökan godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

 3. Medsökandes uppgifter

  Ange ett giltigt personnummer

  Ange en giltig e-postadress

  Ange ett giltigt svenskt mobilnummer med tio siffror

  Ange ett giltigt civilstånd

  Ange en giltig sysselsättning

  Med denna ansökan godkänner jag Likvidums allmänna villkor.

1 2

Exempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Annuitetslån på 200 000 kr, 9 år, nominell ränta 5,3% och 0 kr i start-/aviavgift blir effektiv ränta 5,43%. Totalkostnad: 251 911 kr eller 2 333 kr/månad fördelat på 108 inbetalningar. Individuell ränta 2,95%–25,95% (effektiv ränta 2,99%–29,27%). Återbet. tid 1–15 år. (2021-02-26).

Säker ansökan
BankID UC

Hitta ditt blancolån – Granska bankernas räntor innan du bestämmer dig

Blancolån med schysta villkor upp till 600 000 kr. Genom oss på Likvidum kan du låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet till en riktigt bra ränta. Vi hjälper dig att jämföra lån och räntan på lån från några av Sveriges främsta långivare – helt gratis. På så sätt kan du snabbt och smidigt hitta  det förmånligaste blancolånet med lägsta möjliga kostnad.

 

När du ansöker om ett blancolån hos oss får du direkt svar från alla långivare som har ett erbjudande som passar dig. Därefter kan du fritt jämföra långivare och välja det billigaste blancolånet med de bästa villkoren.

 

Med ett blancolån kan du låna till vad du vill eftersom det inte krävs någon säkerhet. Låna till bil, renovera hemmet, köp en resa eller investera i något spännande projekt. Du bestämmer.

 

Snabbfakta om blancolån:

 

  • vit bock i blå cirkelJämför räntan på blancolån från flera olika långivare
  • vit bock i blå cirkelBlancolån upp till 600 000 kr
  • vit bock i blå cirkelLåg ränta, f.n. från 2,95 %
  • vit bock i blå cirkelEndast en kreditupplysning
  • vit bock i blå cirkelKostar inget att jämföra
  • vit bock i blå cirkelDu förbinder dig inte till något

Vad blir räntan på mitt blancolån?

Räntan på de blancolån vi förmedlar sätts (precis som på de flesta konsumentkrediter) individuellt och baseras på dina personliga förutsättningar. Det är din kreditvärdighet som avgör vad räntan blir. Innan de lägger fram ett erbjudande gör långivarna en kreditprövning där man tittar på din ekonomi. Räntan ligger idag på 2,95 % till 18,95%.

 

Det främst din inkomst som spelar som är avgörande men man tittar också på övriga skulder, eventuell anställningsform, tidigare betalningar och annan ekonomisk historik. Har du skött dina betalningar, har en fast anställning och en stabil inkomst har du goda möjligheter att få en låg ränta.

 

I samband med att du skickar in dina ansökan om blancolån gör vi en kreditupplysning genom Upplysningscentralen. Det gör vi för att säkerställa att du klarar de grundläggande kraven för att teckna lån.

 

Långivarna gör också en egen kreditupplysning via UC. Men det registreras bara en notering hos UC trots att du får svar från upp till många olika långivare.

 

Krav för blancolån

Våra grundläggande krav för blancolån är att du är minst 18 år gammal och har en månatlig inkomst på minst 10 000 kr. Inkomsten kan vara från arbete eller pension.

 

Du ska också vara folkbokförd i Sverige sedan minst 12 månader tillbaka och inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. Det går att söka om du haft skulder hos Kronofogden tidigare, men de ska vara betalda sedan minst sex månader.

 

Kraven för blancolån kan skilja sig åt något mellan de olika långivare vi samarbetar med. Långivarna gör också olika riskbedömningar, vilket kan påverka räntan du får på ditt blancolån.

 

Du får alltid reda på de exakta kraven och villkor som ränta och återbetalningsvillkor i svaren från långivarna. Gå därför noggrant igenom de olika alternativen och välj det blancolån som passar dig bäst.

 

Grundkrav för blancolån:

 

 • Minst 18 år gammal
 • Månadsinkomst på minst 10 000 kr
 • Skuldfri hos Kronofogden
 • Folkbokförd i Sverige

 

Vilken återbetalningstid ska jag välja på mitt blancolån?

När du ansöker om ett blancolån genom oss ska du också välja en återbetalningstid. Du kan välja att betala tillbaka lånet på ett år upp till 15 år. Tänk noggrant igenom för och nackdelar med olika återbetalningstider innan du bestämmer dig.

 

En lång återbetalningstid betyder att månadskostnaden blir lägre eftersom du sprider ut amorteringen på fler tillfällen. Samtidigt blir den total räntekostnaden för blancolånet högre med en längre återbetalningstid.

 

Omvänt så betyder en kortare återbetalningstid att du amorterar mer vid varje betalningstillfälle. Månadskostnaden för blancolånet blir därmed högre.

 

Men dina totala räntekostnader blir lägre eftersom du betalar ränta för lånet beloppet under en kortare tid. Välj det alternativ som passar dig bäst.

 

Blancolån med betalskydd

Ett blancolån ska som alla lån ska betalas tillbaka. Därför kan det vara klokt att skaffa sig ett skydd för oförutsedda händelser.

 

Vårt betalskydd gör just det. Betalskyddet fungerar som en försäkring och går in och täcker dina betalningar om du skulle bli sjuk eller arbetslös.

 

Vår betalskyddsförsäkring täcker inte bara den löpande avbetalningen på ditt blancolån. Du får också hjälp att betala fasta kostnader som hyra, telefon, el och andra abonnemang.

 

Via betalskyddet kan få upp till 8 000 kronor i månaden. Du väljer själv om du vill teckna betalskyddet och hur stor månadsbelopp det ska täcka i samband med att du söker blancolånet.

 

Fördelar med betalskyddet för blancolån:

 

 • Skydda din ekonomi om du bli sjuk eller arbetslös
 • Trygghet i vardagen
 • Täcker kostnader upp till 8 000 kr
 • Du väljer själv ersättningsnivå

 

Att tänka på innan du söker ett blancolån

Tänk noga igenom vad blancolånet ska användas till innan du ansöker. Behöver du verkligen ett lån? Du bör också gå igenom din ekonomi så att du säkert vet hur stor månadskostnad du klarar av.

 

Låna aldrig mer pengar än du behöver och används aldrig lånade pengar för att finansiera spel på kasino och liknande. Innan du söker lånet kan det också vara klokt att göra en budget. I budgeten bör du utöver fasta utgifter även lämna utrymme för oväntade utgifter.

 

Om syftet med blancolånet är att baka ihop mindre skulder med hög ränta i ett större lån bör du först räkna du hur mycket skulder du har totalt. Kontakta gärna långivarna och ta reda på hur mycket som återstår på varje skuld.

 

Om tanken är att bli skuldfri ska du naturligtvis låna precis så mycket som krävs för att betala tillbaka skulder. Det kan också vara klokt att välja en så kort återbetalningstid som är möjligt med dina ekonomiska förutsättningar.

 

Med kort återbetalningstid blir du inte bara skuldfri snabbare, de total kostnader för ditt lån blir också lägre.

 

Letar du efter ett lån? Få bästa möjliga villkor genom att jämföra och granska räntan på lån från många olika banker och långivare innan du bestämmer dig. 

Vad säger kunderna?

Några av våra samarbetspartners

Frågor och svar om blancolån

Vad är kraven för söka ett blancolån? accordian

Gör ni verkligen bara en enda kreditupplysning? accordian

Hos långivare kan jag teckna blancolån? accordian

Är det möjligt att betala tillbaka blancolånet i förtid? accordian

Hur mycket kan jag låna? accordian

Vad blir räntan på mitt blancolån? accordian

När betalas blancolånet ut? accordian

Kostar det något att jämföra blancolån? accordian

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej