Hitta billigaste båtlånet idag

Dags att skaffa båt? Låna 10 00 till 600 000 kronor till din drömbåt till en ränta du har råd med. Hos oss kan du jämföra lån från ett urval av Sveriges främsta långivare. När du jämför båtlån hos oss får du direkt svar från alla långivare som har ett erbjudande som passar dig. Du kan sedan jämföra villkoren och välja det bästa lånet med den lägsta räntan.

 

Vi är en låneförmedlare. Det innebär att vi hjälper dig att jämföra olika långivare och deras båtlån. När du jämför båtlån hos oss får du snabbt låneerbjudanden som är personligt anpassade efter dina förutsättningar från upp till 15 långivare. Vi ställer alltså långivarnas erbjudanden mot varandra och du kan lätt avgöra själv vilket lån som passar dig bäst.

 

Det är helt gratis att jämföra och ansöka om båtlån hos oss och du förbinder dig inte till något. Dessutom tar vi bara en enda kreditupplysning genom UC trots att du får svar från flera långivare. Du får all information du behöver för att hitta ett riktigt bra båtlån och riskerar inte att försämra din kreditvärdighet i onödan.

 

Båtlån hos Likvidum

 

 • Låna 10 000 – 600 000 kr
 • Ränta från 2,95%
 • Löptid 1- 15 år
 • Endast en UC

Båtlån med villkor som passar de flesta

Båtlånen vi förmedlar är genomgående lån utan säkerhet och kommer med rörlig ränta. Det innebär att du inte är låst till en specifik båt eller båthandlare när du lånar genom oss, vilket är fallet om söker ett båtlån med säkerhet. Du kan faktiskt använda pengarna till vad du vill. Vill du passa på att använda ditt båtlån som ett omstartslån och samla tidigare krediter går det utmärkt. Du bestämmer.

 

När du tecknar ett båtlån genom oss på Likvidum får du inte bara möjlighet att hitta ett riktigt billigt båtlån, du har också möjlighet att låna upp till båtens fulla värde. Lånar du med säkerhet krävs i de flesta fall också att du slänger in 20 % av båtens värde i kontantinsats. Dessutom behöver du lösa lånet om du vill sälja den vidare. När du lånar pengar hos kan du låna till hela båtens värde eller ännu mer om du behöver det. Något som kan komma väl till pass om du behöver tillbehör som båtvagn/trailer till bilen eller vinterförvaring och service. Självklart är det också möjligt att när som helst lösa lånet helt utan extra kostnad.

 

Vad blir räntan på båtlånet?

Räntan på de båtlån vi förmedlar är rörlig och sätts individuellt. I dagsläget ligger räntan hos långivarna vi samarbetar mellan 2,95 procent och 18,95 procent. Det är dina personliga ekonomiska förutsättningar som avgör vad den slutgiltiga räntan blir.

 

Du får besked om räntan för de olika långivarna kort efter att du skickat in din ansökan. Eftersom olika långivare gör olika riskbedömningar och har olika prioriteringar kan räntan skilja sig åt en del mellan olika erbjudanden. Det är just därför det är smart att jämföra båtlån innan du bestämmer dig för ett alternativ.

 

Rörlig ränta kan låta lite läskigt. För vad händer om räntan plötsligt stiger? Du kan vara lugn. Förändringar av ränteläget är generellt små och inget som kommer påverka dina månadskostnader kännbart. Dessutom blir lån med rörlig ränta så gott som alltid billigare än båtlån med bunden ränta utslaget över ett år och, i ännu högre grad, över lånets hela löptid. Anledningen är att långivarna lägger sin fasta utlåningsränta på en högre nivå än den rörliga vid varje givet tillfälle.

 

En annan fördel med rörlig ränta är att du när som helst kan lösa lånet helt utan extra kostnad. Dessutom kan du anpassa dina inbetalningar genom att betala in mer än vad som står på din månadsfaktura. På så sätt får du snabbare ner lånebeloppet och sänker både dina framtida och totala räntekostnader.

 

Båtlån i korthet

 

 • Låna upp till 600 000 kr
 • Ingen kontantinsats behövs
 • Möjligt att låna upp till hela båtens värde
 • Köp vilken båt du vill av vem du vill
 • Lös lånet när du vill
 • Möjligt att sälja båten oberoende av lånet
 • Ränta Från 2,95%

 

Behöver du låna till något annat? Jämför lånet först och få bättre ränta

Trustpilot

Frågor och svar om båtlån

Hur många kreditupplysningar görs egentligen? accordian

Vilka är kraven för båtlån? accordian

Kan jag lösa båtlånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vad blir räntan på mitt båtlån? accordian

Vilken typ av ränta är det på båtlånen? accordian

När får jag pengarna? accordian

Kostar det något att jämföra båtlån? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej