Hitta det bästa båtlånet

 

Båtköp, en dröm för många. Att få köpa en båt innebär en frihet olik något annat. För att ni ska uppleva ett bra köp likväl som ägande av båten behövs en väl genomtänkt finansiering. Ta ett lån genom oss och få det bästa båtlånet för er.

 

Att köpa en båt

Större inköp likt båtar är en affär för livet. Det är inte många köp som är större utöver bostadsköp. Priserna på båtar skiljer sig oerhört mycket beroende på vilken båttyp ni söker samt när den tillverkades.

 

Av den anledningen är det bra att se över hur mycket ni kan låna innan ni hittar den båt ni önskar köpa. Med en enkel ansökan kan vi hjälpa er i sökningen efter den bästa långivaren. Ni får ett eller flera erbjudanden kort efter ansökan blivit inskickad. Och då vet ni hur mycket båten får kosta.

 

Vilka fördelar vår tjänst ger er i jakten på er nya båt

Det finns otaliga alternativ på internet numera. Oavsett om ni söker efter bra låneinstitut eller efter begagnade båtar. Att gå igenom alla alternativ är tidskrävande och det tar tid nog att söka bland båtarna som säljes. Därför finns vi!

 

Med vår jämförelsetjänst får ni fram de bästa lånerbjudanden på ett snabbt och enkelt sätt. Medan ni bläddrar bland båtannonser tar vi fram det bästa lånet för er. Dessutom har ni ytterligare frihet via vår tjänst. Vi ställer inga krav på båtens ålder eller liknande, ni är fria att använda ert båtlån hur ni än önskar.

 

Båtlån genom Likvidum:

  • Få svar kort efter ansökan
  • Ha pengar redan inom några dagar
  • Inga krav på båtens ålder eller skick
  • Vår tjänst är helt kostnadsfri!

 

Med ett konsumtionslån har ni stor valfrihet i och med att det är ett privat lån. Om ni exempelvis älskar äldre båtar är det inte möjligt att ta sedvanligt båtlån. Spara pengar både genom att välja ett privat lån samt att gå via oss för att få fram de bästa villkoren.

 

Snabb handläggning av båtlån

Sedan är det även tidsfristen som avgör. Om det dyker upp en annons på en just den båt ni önskar att köpa, då förstår vi att ni inte vill missa den. Eftersom vår handläggning och utbetalning enbart tar dagar behöver ni inte gå miste om en bra affär.

 

Båtköp inkluderar de äldre modellerna med. Trots att de är ålderstigna kan de kosta en hel del pengar. Vid ett vanligt båtlån är inte ovanligt med krav likt max 5 år gammal, köp från auktoriserad båtförsäljare och lån upp till 80 % av värdet.

 

Via oss kan ni låna till hela båtens värde, ni kan också köpa den privat. Sist men inte minst får ni köpa en båt med hundra år på nacken om ni så vill. Valet är ert!

 

Bara tanken på att köpa en båt är stort. För att båtköpet ska vara lyckat behöver ni ett förmånligt båtlån med en låg ränta. Vi arbetar för att ni ska få de absolut bästa villkoren. Så ta hjälp av oss att hitta det bästa båtlånet!  

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej