Hitta det bästa båtlånet

 

Båtköp, en dröm för många. Att få köpa en båt innebär en frihet olik något annat. För att du ska uppleva ett bra köp likväl som ägande av båten behövs en väl genomtänkt finansiering. Ta ett lån genom oss och få det bästa båtlånet med villkor som passar dina förutsättningar.

 

Att köpa en båt

Större inköp likt båtar är en affär för livet. Det är inte många köp som är större utöver bostadsköp. Priserna på båtar skiljer sig oerhört mycket beroende på vilken båttyp du söker samt när den tillverkades.

 

Av den anledningen är det bra att se över hur mycket du kan låna innan ni hittar den båt ni önskar köpa. Med en enkel ansökan kan vi hjälpa dig att hitta ett båtlån med bra villkor. Du får ett eller flera erbjudanden kort efter ansökan blivit inskickad. Då vet du hur mycket båten får kosta.

 

Vilka fördelar vår tjänst ger er i jakten på er nya båt

Det finns otaliga alternativ på internet numera. Oavsett om du söker efter bra låneinstitut eller efter begagnade båtar. Att gå igenom alla alternativ är tidskrävande och det tar tid nog att söka bland båtarna som säljes. Därför finns vi!

 

Med vår jämförelsetjänst får du fram de bästa lånerbjudanden på ett snabbt och enkelt sätt. Medan du bläddrar bland båtannonser tar vi fram det bästa lånet för dig. Dessutom har du ytterligare frihet via vår tjänst. Vi ställer inga krav på båtens ålder eller liknande, du är fria att använda ert båtlån hur du än önskar.

 

Båtlån genom Likvidum:

  • Få svar kort efter ansökan
  • Ha pengar redan inom några dagar
  • Inga krav på båtens ålder eller skick
  • Vår tjänst är helt kostnadsfri!

 

Med ett konsumtionslån har ni stor valfrihet i och med att det är ett privat lån. Om du exempelvis vill köpa en gammal båt av en privatperson kan det vara svårt att hitta ett traditionellt båtlån med säkerhet.  Spara pengar både genom att välja ett privat lån samt att gå via oss för att få fram de bästa villkoren.

 

Snabb handläggning av båtlån

Sedan är det även tidsfristen som avgör. Om du plötsligt hittar båten du vill ha till ett riktigt bra pris vill du inte gå miste om affären för att finansieringen dröjer. Hos oss behöver du inte oroa dig för, det

De flesta båtlån fungerar på samma sätt som ett billån eller bostadslån. Alltså ett lån med säkerhet där båten utgör säkerheten och det går maximalt att låna upp till 80 procent av värdet (85 % vid bolån). Resterande 20 % ska betalas kontant.  Utöver detta är det inte ovanligt med långivaren kräver att båten ska vara maximalt 5 år gammal och att du köper den från en auktoriserat båthandlare. Det är då inte möjligt att köpa båten av en privatpersoner. Något som betyder att du går miste om många erbjudanden.

 

När du lånar genom Likvidum kan du låna till hela båtens värde och du är fri att spendera pengarna på vad du vill.  Du kan alltså köpa en båt med hundra år på nacken om du vill. Valet är ditt!

 

Bara tanken på att köpa en båt är stort. För att båtköpet ska vara lyckat behöver du ett förmånligt båtlån med en låg ränta. Vi arbetar för att du ska få de absolut bästa villkoren. Så ta hjälp av oss att hitta det bästa båtlånet!  

Trustpilot

Frågor och svar

Görs det endast en kreditupplysning? accordian

Vilka är kraven för att låna genom Likvidum? accordian

Kan jag lösa lånet i förtid? accordian

Vilka långivare samarbetar ni med? accordian

Vilken ränta får jag? accordian

Är räntan fast eller rörlig? accordian

Hur lång tid tar det innan lånet blir utbetalt? accordian

Är tjänsten helt kostnadsfri? accordian

trustpilot

Har du några frågor?

Kontakta oss på 08-121 314 71

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten

Okej